Skruf Super White Fresh S2

Superhvit Slim Porsjon
Skruf Super White Fresh S2
1
Boks:
kr 71,90
359.5
Pack: kr 359,50
719
Pack: kr 719,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: Skruf snus

Format: Superhvit Slim Porsjon

Vekt / Nettovekt: 37.00 g / 17.30 g

Styrke: Normal

Skruf Super White Fresh S2 er en helt hvit porsjonssnus med smak av frisk mint. De hvite porsjonene skjuler seg godt under leppen, og den hvite fargen hindrer misfarging av tennene dine. Porsjonssnusen består av plantefibre og tobakk som er tilsatt nikotin. Nikotininnholdet er på 11 mg/g, det vil si at den har et normalt nikotin-innhold.

En boks med Skruf Fresh S2 Superhvit Slim veier 17,3 g. og snusboksen inneholder 24 helhvite porsjonssnus med forfriskende smak. Snusen vil gi deg en behagelig «svie» under leppen, og gir samtidig en langvarig smaksopplevelse. Slim-formatet er en smalere snus enn den originale snusen. Snusen har et lavt fuktighetsnivå som gjør at porsjonene renner mindre.

Skruf Fresh S2 Superhvit Slim er annerledes i Norge enn i Sverige. I Sverige er snusen nemlig uten tobakk, noe som gjør den «sunnere». I Norge er det dessverre lover som forhindrer snusprodusentene fra å selge tobakksfri-snus. Derfor vil ikke denne snusen være helt lik den du kan kjøpe i Sverige, men smaken og teksturen er fortsatt den samme.

Produktomtaler: Skruf Super White Fresh S2