LOOP Snus

LOOP er et helt nytt vit produkt fra svenske Another Snus Factory. I 2019 satte Another Snus Factory seg fore å lage et unikt og annerledes snusprodukt og resultatet er blitt til LOOP. En serie med seks forskjellige porsjonssnus, alle med en helt særegen smaksprofil, presentert i miljøvennlig innpakning.

Men det er ikke bare de unike smakene som gjør at LOOP skiller seg ut i mengden. Alle de seks snusproduktene kommer i slanke, myke, hvite porsjonspakninger. De er laget med en ny Instant RushTM-teknologi. Dette gir et raskt og umiddelbart nikotinkick etterfulgt av en langvarig og kontrollert nikotinopplevelse.

Den slanke utformingen av porsjonsposene gjør at snusen kjennes behagelig under leppen. Den føles fuktig, uten at den renner. LOOP kommer også i forskjellig styrke, fra normal til ekstra sterk. Den tynne overflaten gjør at smaken kommer godt gjennom, og den varer lenge uten å skifte karakter. Ettersmaken er også behagelig.

LOOPs historiet

LOOP er et splitter nytt merke fra en splitter ny produsent – Another Snus Factory. Another Snus Factory ble grunnlagt i 2019 i Stockholm, og de har satt seg som mål å gjøre ting på en litt annerledes måte. Det er et ungt firma som verdsetter innovativ tenking, noe alle produktene deres bærer preg av.

Another Snus Factory jobber for og utvikler produkter etter tre grunnregler: De lager bare produkter de er stolte av, de skal alltid gjøre det som kjennes riktig og de skal ha det gøy mens de gjør det. Resultatet er LOOP, en serie med 6 snusprodukter som har vært med på å endre snusmarkedet.

LOOP er en ny måte å tenke snus på. LOOP inneholder vasket tobakk eller en miks av tobakk og cellulose. Det gjør at snusen ikke renner, og fordi det er hvit tobakk i produktet misfarger den heller ikke tennene.

Miljøvennlig innpakning

LOOP er verdens første snusprodukt i miljøvennlig innpakning. Den miljøvennlige snusboksen er blitt så populær at den til og med har fått sitt eget kallenavn: PlantCanTM. PlantCan er laget av 50 % plantebasert materiale og 50 % resirkulert plast. Dette gjør snusboksen både bærekraftig og miljøvennlig. I tillegg kan den resirkuleres.

Utviklingen av plantebasert emballasje har gjort store framskritt de siste årene. Matindustrien benytter i større og større grad biologisk plastemballasje, for å redusere bruken av miljøskadelig plast laget av olje. Trenden med bio-emballasje har også spredd seg til andre næringer, og nå er altså LOOP ute med verdens første snusboks, delvis laget av bio-plast.

Stadig flere tar ansvar og er med på den store dugnaden det er å redusere bruken av skadelig plast. Men fortsatt er over 90 prosent av plasten vi bruker fossilbasert. En overgang fra fossilbasert- til fornybar og grønn emballasje vil kunne gjøre en stor forskjell for både klima og miljø.

En verden av smak

Den kanskje aller største forskjellen på LOOP og andre snusprodukter er smaksprofilen. LOOP har hentet inspirasjon fra hele verden, og resultater er seks helt unike smaksvarianter: Salty Ludicris, Sicily Spritz, Jalapeno Lime Strong, Mint Mania, Mint Mania Strong og Mint Mania Extra Strong. Hver smak har sin helt spesielle karakter og egenart. 

Salty Ludicris har en helt unik kombinasjon av salt lakris og søte bringebær. Inspirasjonen fra de Nordiske landene er tydelig, og dette er en smakskombinasjon som gjør ære på selskapets svenske røtter. Smaken av salt salmiakk-lakris er kjent for de fleste Nordiske ganer, men fullstendig fremmed og ekstremt eksotisk for alle andre.

LOOP har to spennende sitrusvarianter. Begge har et tydelig sitruspreg, men er likevel veldig forskjellige. Sicily Spritz har hentet inspirasjon fra Aperol Spritz, og presenterer en run og myk smak av appelsin balansert med bitter og forfriskende sitron. Jalapeno Lime Strong er en sterkere snus, med et tydelig sitruspreg og hint av varm, grønn jalapeno.

LOOP presentere hele tre forskjellige mynteprodukter. Mint Mania, Mint Mania Strong og Mint Mania Extra Strong. De kommer i tre forskjellige styrker, men smaksbildet er likevel ganske likt. Dette er en snus som har en tydelig og sterk smak av mynte, med søte, runde etternoter. Alle tre variantene har en forfriskende, og litt kjølende, effekt.

Avsluttende om LOOP

Another Snus Factory har det siste året gitt oss flere nye snusprodukter. De ønsker å være en annerledes aktør i snusmarkedet, og de setter sin ære i å gjøre ting på sin måte. Det har resultert i flere unike produkt. De henter smaksinspirasjon fra de svenske skogene, fra skjærgården og fra det internasjonale kjøkkenet.

LOOP kommer i hvite, slanke og elegante porsjonsposer, de er diskret og kjennes ikke klumpete. Overflaten er myk og fuktig mot leppen. Smakene kommer godt fram, og de varer lenge. PlantCanTM, er den første i sitt slag, og den eneste miljøvennlige snusemballasjen på markedet. Miljøvennlig emballasje reduserer utslippene av CO2 og gjør produksjonen mer bærekraftig.

Les mer mindre