General snus

General snus

Jakten på Smak og Kvalitet

Den svenske entreprenøren Johan Boman lagde for over 150 år siden General Snus som i dag er et av verdens eldste og mest populære snusmerker. Velkjent for sine rike smaker og høye forventninger til kvalitet, skapte Boman en unik blanding av tobakk og komplekse aromaer som raskt ble populær og etterspurt i hjembyen Göteborg, hvor byens mange innbyggere ønsket å kjøpe litt av hans herlige snus. Etter å ha inngått partnerskap med tobakksprodusenten Ferdinand Körner i 1850 klarte de to endelig å starte fabrikkproduksjon av Bomans snus på et industrielt nivå i 1866.

General i dag

I dag er General et produktmedlem av Swedish Match-familien, og har en unik smak sammensatt av over 20 typer tobakk, med hint av bergamott, og et innslag av pepper som tiltaler flere millioner mennesker verden rundt. Bomans originale formel brukes den dag i dag med bare små endringer i forhold til bokser og porsjonsposer.

Produktserien General blir fremstilt av Swedish Match i Göteborg og er underlagt deres strenge krav til kvalitet og standard, bedre kjent som Gothiatek. Ifølge Swedish Match er Gothiatek-prosessen basert på følgende prinsipper:

Å etablere et maksimalt tillat nivå av uønskede substanser funnet naturlig i tobakksplanter
Krav til kvalitet på råvarer
Krav til produksjonsprosess
Krav om produktinformasjon til forbrukerne

I tillegg er snus regulert som et matvareprodukt i Sverige, derfor blir General Snus produsert under de samme hygieniske standardene som kreves for matvarer. Dette kan gi ro i sjelen for forbrukerne når de nyter sin General snus.

General Snus I Stadig Utvikling

Selv om General er et av de eldste merkene på markedet, så er de likevel ikke redd for å være innovative. I 1977 ble General det første merket tilgjengelig i porsjonsformat som er høyst populært den dag i dag. Swedish Match er fortsatt innovative og har nylig utviklet og lansert General Tailored. Tailored har den samme klassiske General-smaken som så mange elsker og foretrekker, men den har et helt nytt porsjonsmateriale ved navn "NATUFIBE". Ifølge Swedish Match er NATUFIBE "et naturmateriale som består av plantefiber blandet med mel av tobakk for en forbedret komfort og passform under leppen". Dette nye porsjonsmaterialet resulterer i en reduksjon av renning og en generell forbedring av komfort for forbrukerne. I dag er de aller fleste typene i Generals produktserie tilgjengelig i Swedish Match sin patenterte stjerneformasjon. Porsjonsposene kommer forhåndsformet og pakket i en sirkulær form for å forsikre at du som forbruker får den samme gode opplevelsen hver gang du bruker General. General er tilgjengelig i flere varianter inkludert lang porsjon, mini, hvit, sterk, ekstra sterk, Onyx løs, Tailored og lakris. Selv om variantene er forskjellige har alle produktmedlemmene den samme høye kvaliteten og distinkte smaken av original General.

Les mer mindre