Nick & Johnny

Nick & Johnny

En Flunkende Ny Type Snus

Den populære snusprodusenten Swedish Match har utviklet Nick og Johnny som er spesielt utformet for å imøtekomme en ny generasjon snusere, nemlig de som ønsker å bytte fra sigaretter til snus. Med 40 % mer nikotin enn de gjennomsnittlige snusmerkene er Nick & Johnny kjent for å gi et sterkt og raskt nikotin "kick", noe som har gjort den fortjent til en plass blant de mest populære snusmerkene, spesielt blant tidligere røykere. I dag er det flere medlemmer i produktserien til Nick & Johnny, hver med sin egne unike smak og selvfølgelig tobakk av høy kvalitet.

Reisen Mot Stjernestatus

Nick & Johnny Original ble først lansert i Norge i 2006. Den ble vel mottatt og populariteten økte raskt, og innen det første året hadde den kapret 2 % av markedsandelen. Swedish Match ønsket å utvide merkeutvalget og i 2007 lanserte de Nick & Johnny Sterk. Denne har enda mer nikotin per porsjon (12 mg) enn den Originale Nick & Johnny og ble spesielt utviklet for å gi et raskt "nikotinkick" for å etterlikne følelsen man får ved å ta en sigarett. Sommeren 2010 så enda et produktmedlem dagens lys, Nick & Johnny Sterk Hvit. Sterk Hvit har den samme sterke følelsen av nikotin som Sterk Porsjon, men utsondringen av nikotin foregår noe saktere, slik at den passer for de som foretrekker dette. I 2013 kom enda to interessante varianter av Nick & Johnny til verden, med unike smaker som passer perfekt til merkets trendy image. På vårparten ble Nick & Johnny Green Spyke lansert og den hadde en unik smak av kaktus. Bare noen måneder senere debuterte Nick & Johnny Captain Yankee med en smak av kanel, kirsebær og vintergrønt. Begge merkene ble godt mottatt og selges fortsatt, i tillegg til de andre produktmedlemmene hos Nick & Johnny.

Et Trendy Snusmerke

Nick & Johnny serien er velkjent for sitt trendy og pågående image noe som gjenspeiles i designet på boksene. Swedish Match endrer ofte designet på boksene til variantene av Nick & Johnny og ved å benytte seg av klare farger og levende bilder formidler de nettopp dette imaget. Nick & Johnny er veldig populær blant studenter på universiteter i Skandinavia og blir stadig mer populær blant de unge voksne, verden rundt. Som et premium merke bruker Nick & Johnny snusen mellom 10 - 30 forskjellige tobakker blandet sammen for å skape unike snusblandinger av høy kvalitet. Hele Nick & Johnny serien er også underlagt den strenge kvalitetskontrollen til Swedish Match ved navn, Gothiatek. Gothiatek sørger for at hver eneste boks som forlater fabrikken har en høy standard når det kommer til kvalitet. I juni ble Nick & Johnny tilgjengelig for salg lokalt i Sverige og dens markedsandel øker stadig. Om du røyker sigaretter og ønsker å bytte fra røyk til snus (eller bare vil prøve de unike smakene), sørg for å teste ut Nick & Johnny-serien med snus.

Les mer mindre