ble lagt til i handlekurven din
Swipe to the left

Artiklar

RSS-feed

Hvor mye billigere blir snus fra Snusdirect 2021

By Natalie 3 months ago

Det er et nytt år med nye muligheter og med dette sagt har den norske regjeringen bestemt å redusere snusavgiften med hele 25 prosent! Dette har vært et stort ønske for alle norske snusere da mange av Norges bestselgere har hatt en pris på rundt 90 kroner per snusboks. Vi på Snusdirect vil selvfølgelig også følge denne fantastiske prisreduksjonen!

Skattereduksjonen snus Norge 2021

By Natalie 3 months ago

I flere sammenhengende år så den norske snusbrukeren en jevn økning av prisen på snus i Norge. Dette har resultert i at mange norske snusere er veldig frustrerte og tvinges over grensen til Sverige hvor snusen kan bli funnet til nesten halvparten av den norske prisen! Men det er et nytt år med nye muligheter, og med dette sagt har den norske regjeringen bestemt å redusere snusavgiften med hele 25 prosent! Dette er en etterlengtet reduksjon på mange store favoritter, som General No 1 Classic Løs! Men hvorfor tok den norske regjeringen egentlig en beslutning om å redusere avgiften på blant annet snus?

Om Svensk snus

By Henrik 4 months ago

Hvordan snuser man Norskt snus

By Henrik 4 months ago

Hvordan oppbevarer man snus

By Henrik 4 months ago

Det varierer veldig fra type snus på hvor lang holdbarheten er på produktet, hvor man ser at løssnus ofte har kortere holdbarhet enn porsjonssnus. Det er vanskelig å si akkurat hvor lenge en boks med snus holder, men det aller beste du kan gjøre er å oppbevare den i en fryser. Når man fryser ned snusen gjør det at flere kjemiske prosesser stopper opp, og det vil holde på kvaliteten i snusen i en lengre periode.

Snus i Norge

By Henrik 4 months ago

Snuserne har overgått røykerne i Norge, men hvorfor er det slik og hvordan ser det norske markedet ut etter lovendringen?

Help