XQS nikotinfri snus

XQS nikotinfri snus

Kommer snart!

Ønsker du å slutte å snuse, eller er på jakt etter et alternativ til tradisjonell snus? Da er det verdt å sjekke ut XQS, et snusmerke som har utviklet snus helt uten nikotin eller tobakk. Snusen fra XQS kommer i en rekke spennende smaker, inkludert XQS Icemint og XQS Licorice. Sjekk også ut XQS Blackshot med smak av tyrkisk pepper, eller XQS Original som har den tradisjonelle snussmaken med salt og salmiakk.

XQS er det eneste merket som produserer løssnus uten nikotin og tobakk, noe som kommer i tillegg til alle smaksvariantene i porsjoner. Denne produktlinjen er designet av to kamerater som selv trengte et alternativ til tradisjonell snus da de skulle slutte å snuse, og XQS oppnådde raskt popularitet i Norden. I dag er XQS et godt valg for alle som vil trappe ned på vanlig snus, eller ønsker å erstatte tradisjonell snus helt.

Om XQS

Idéen om XQS ble til da de to storsnuserne Christer og Lars satt ved sjøen og diskuterte hvordan de etter 20 år som snusere skulle greie å slutte. Begge var enige om at livet uten snus ikke ville bli det samme, og at de derfor ikke ønsket å bli snusfri. De fant dog ut at alt ikke trenger å være svart/hvitt, og ble enige om å lage en snus helt fri for nikotin og tobakk. Slik kunne de bli kvitt nikotinavhengigheten sin, men samtidig kunne nyte gleden ved å snuse.

Dette resulterte i XQS. De to kameratene fra Östersund lot flere kamerater teste den nye snusen, og de var alle enige: Det smakte som vanlig snus, og i tillegg føltes det som vanlig snus også! Idéen fikk fotfeste, og i dag har selskapet deres rundt 20 ansatte i fabrikken som er lokalisert på Filippinene. Kameratenes visjon har hele veien vært å ivareta den gode snusopplevelsen, bare på en sunnere og mer budsjettvennlig måte.

I dag finnes det både porsjonssnus og løssnus fra XQS, som produseres av XQS International AB som har sitt hovedsete i Borlange i svenske Dalarna. Og XQS Original er i dag den eneste tobakks- og nikotinfrie løssnusen i Norden, noe som gjør merkevaren til en innovativ aktør på markedet. Östersund-kameratenes snus er helt fri for tobakk og nikotin, noe som gjør XQS velegnet for alle som forsøker å slutte med ordinær snus. Gjør avvenningen så problemfri og smertefri som mulig, ved å slippe å ta farvel med den gode snusopplevelsen.

Christer og Lars har også fokus på at snus ikke trenger å være så dyrt. Derfor er XQS betraktelig billigere enn ordinær snus som inneholder tobakk, noe som skyldes at produktene ikke rammes av dyre tobakksavgifter. Du som forbruker betaler også mindre merverdiavgift, noe som gjør XQS til et budsjettvennlig alternativ til vanlig snus. For mange er økonomi en av drivkreftene når de skal slutte å snuse, og da er XQS et både smart og økonomisk alternativ.

Boksene med porsjonssnus inneholder 20 porsjoner, og disse er utformet slik at de sitter behagelig under overleppen. Porsjonene er diskrete, og passer derfor like bra på jobb og ute som hjemme. Foretrekker du løssnus, er XQS Original også lett å pakke og plassere under leppen.

Følelsen av ekte snus

XQS inneholder ingredienser som for eksempel durumhvete, aspartam og ulike smaksingredienser. Snusen gir en behagelig «brennende» følelse under leppen, noe som minner om vanlig snus. Dette gjør overgangen fra vanlig snus til nikotinfri snus enklere, og øker sjansen for at du klarer å slutte med ordinær snus permanent. Test ulike smaker for å finne en favoritt som passer dine preferanser. Dersom du har glutenallergi, kan du kjøpe

Mange spennende smaker

XQS' nikotin- og tobakksfrie snus finnes i flere ulike smaker. Dersom du er ute etter en klassisk snusopplevelse kan du for eksempel teste ut XQS Icemint med smak av peppermynte, eller XQS Winter som smaker av frisk mentol, peppermynte og eukalyptus. Disse har ikke bare forfriskende smak, men gir også en behagelig kald følelse under leppen og frisk pust.

Er du ute etter en tradisjonell snusopplevelse med løssnus, er XQS Original et godt alternativ. XQS Original smaker av ingredienser som salmiakk og salt, og føles derfor som klassisk løssnus. Er du ute etter en spennende eller mer eksotisk smaksopplevelse, er XQS Blackshot med smak av tyrkisk pepper et godt alternativ. Liker du lakris, vil du nok sette pris på smaksrike XQS Licorice. Den siste smaksvarianten kalles XQS Portion, og smaker av salt og salmiakk kombinert med urter. Denne gir en fornemmelse av ekte snus med nikotin og tobakk, samtidig som urtene tilfører det lille ekstra.

Les mer mindre
  • XQS Blackshot Porsjon

    XQS Blackshot Porsjon

    Nikotinfri snus

    Not for sale
    This product is not available anymore, Please look for another product in our catalog