Siberia snus

Siberia snus

Enhver snuser kan skriver under på betydningen av en god pose, du kommer tross alt til å tilbringe mye tid med den posen under overleppen. Siberia-produktene som er Original Portion har et godt balansert fuktighetsnivå, uten å være for drenerte eller for tørre. White Portion-produktene er tørre nok til å minimere drypp og forlenge smaksfrigjøringen, men fuktige nok til å føles behagelige under leppen, noe som definitivt er lettere sagt enn gjort!

GN Tobaccos imponerende utvalg

Oden's: Vi er veldig glad i Odens produkter, det var det første merket noensinne som kom i ultrasterkt format (i 2011), men det er også ganske unikt merke innen original porsjonssnus, med det ultrasterke nikotininnholdet. De fleste supersterke produktene er smaksatt med mynte, som jeg antar forsterker effekten siden den brenner litt under leppen, og gir en forfriskende følelse som vekker deg helt opp! Men ikke alle er tilhengere av mynte, noen snusere (inkludert meg selv) liker en perfekt balansert tobakksmak. Heldigvis tilbyr vi Odens produkter her.

Siberia: Dette er et produkt vi er ganske stolte av å tilby på nettstedet vårt siden det er en ren genistrek, både med tanke på nikotinstyrke og smak. GN tobacco har virkelig overgått seg selv og sine snusmaker-egenskaper med denne snusen.

Hvilken type snuser er du?

Det er åpenbart at uansett hvilken type snuser du er, den tradisjonelle, en slim snus fan, den ekstremt ekstra supersterke, kommer du til å finne et alternativ som ikke bare passer deg, men som du kommer til å elske, i GN Tobacco-sortimentet. De tilbyr en perfekt blanding av, vel, alt. Så spørsmålet du bør stille deg selv er egentlig hvilken type snuser du er?

Read moreLess