Oden snus

Oden snus

Oden snus er produsert av GN Tobacco Sweden, og den er en av de billigere snustypene på det svenske markedet. Merket tilbyr forskjellige smaker og varianter, og er et av de mest populære merkene i Sverige i dag. Oden produserer både porsjonssnus og løs snus i sine moderne fabrikker i Enköping. Det er stor sjansen for å finne en snus som passer din personlige smak og som til og med kan bli en fremtidig favoritt, takket være Odens store utvalg produkter. Her kan du finne snus med "normale" mengder nikotin, samt ekstra kraftig snus for deg som virkelig ønsker å kjenne den.

Hvorfor kjøpe Oden Snus?

Det er mange grunner til at Oden snus er et av de mest populære merkene på markedet. De fleste brukere anser kvaliteten for å være god, samtidig som de har en god pris sammenlignet med konkurrentene. Oden snus har også, takket være sitt brede utvalg, mye å tilby kundene. Det er nesten alltid et produkt i utvalget deres som vil kunne appellere til din smak. Den grunnleggende smaken i Oden Original er generelt godt avrundet, men samtidig kraftig, og den passer de fleste snusbrukere.

De som ønsker en ekstra snaksdimensjon har det flere smaker å velge mellom, alt fra tradisjonell myntesmak til frukt og karamell. Oden snus produserer også løs snus og hvit porsjon, for de som foretrekker det. Det er også et godt merke for deg som leter etter en kraftigere snusopplevelse: Kjøperen velge mellom produkter som har både lave og høye doser nikotin. Odens segment Extreme Portion og Extreme Loose snus har en eksepsjonell mengde nikotin på 22 mg/g, og er med det blant de sterkeste på markedet.

Uansett hva du leter etter, finner du det i Odens utvalg!

Et utvalg fra deres brede produktsortiment

Oden snus er et av merkene med flest varianter i sortimentet.

Oden snus tilbyr flere ulike smaker, inkludert karamell, lime, nellik og eviggrønt. Med et så stort utvalg av forskjellige slags snus og forskjellige smaker, er det en stor sjanse for at du finner noe som passer nettopp deg perfekt.

Om Oden Snus

Produsenten, GN Tobacco Sweden, ble grunnlagt i 2004, og har en fabrikk i Bispgården, Enköping. Selskapet vokte i 2014 takket være en ekstra fabrikk, og i dag produserer det både snus og tyggetobakk i forskjellige varianter. GN Tobacco står bak noen av Sveriges mest kjente merker, som Old Ving, Lenny og Islay Whisky og, selvfølgelig, Oden, som er på toppen av salgslistene. Gjennom merkevaren Oden får kjøperen tilgang til et stort utvalg av smaker og forskjellige typer snus med stor styrkevariasjon, fra nikotinnivå på 8 til 22 mg. De produserer også noen av Sveriges sterkeste typer snus, kalt Extreme.

GN Tobacco Sweden er et familieeid selskap som forsøker å legge nye produkter til markedet og opprettholde et stort utvalg, og de forsøker også å legge til rette for rettferdig konkurranse produsentene imellom. I dag samarbeider de med et av Sveriges største import- og distribusjonsselskaper, Gajane AB, noe som betyr raskere salgs- og distribusjonsprosesser.

Read moreLess