LAB snus

LAB snus

LAB ble utviklet av tobakksgiganten Swedish Match og LAB-Serien ble designet med forbrukernes behov i tankene. Med sin debut i september 2009 er LAB-Serien et relativt nytt snusmerke, men med et stadig økende utvalg av imponerende smakfulle snuser.

Utviklet Med Tanke På Forbrukerne

På sin reise for å finne ut hva forbrukerne syntes ville være den perfekte snusen, fant Swedish Match ut at forbrukerne brydde seg veldig lite om selve merket, men at langvarig god smak var langt viktigere. Som et resultat av dette debuterte LAB-Serien uten logo i det hele tatt og de to første utgavene het enkelt og greit bare 01 Original og 02 Sterk. Swedish Match fortsatte denne trenden og de påfølgende variantene fikk navnene 05, 06, 07 og 12 i tillegg til serien LAB Fresh. Som alle de andre produktene fra Swedish Match er også LAB-Serien underlagt strenge kvalitetskontroller av deres egen varemerkede fabrikkprosess, Gothiatek. All snus blir i henhold til de samme retningslinjene som matvarer og kun ingredienser av høyeste kvalitet blir møysommelig blandet sammen.

Et Merke Som Skiller Seg Ut

I utviklingsprosessen til LAB-Serien ble et stort antall tobakkblandinger evaluert for å finne den perfekte balansen av aroma og smak. I tillegg til å utvikle unike smaker sørget også Swedish Match for en formel som minimerer renning. Samtidig benytter Swedish Match også et smalt porsjonsformat som kombinerer velsmakende snus med diskresjon. LAB-Serien leveres i enkle smakfullt designede bokser som vektlegger enkelhet. Ved å kombinere alt dette har Swedish Match utviklet en sterk merkevare med LAB-Serien som renner mindre, smaker fantastisk og har lengre virketid.

LAB-Serien Vokser

Når 01 og 02 ble lansert, i september 2009, ble den anerkjent som et høykvalitetsmerke som løste mange problemer snuserne opplevde med vanlig snus (renning og porsjonsstørrelse spesielt). Både 01 og 02 ble sett på som smakfulle snuser meg god tobakkaroma.

Disse positive kvalitetene førte til at LAB-Seriens popularitet eksploderte, og som et resultat av dette slapp Swedish Match 05 (Hvit Sterk) og 06 (Ekstra Sterk) på markedet, for å tilby forbrukerne flere alternativer når det kom til nikotininnhold. 07 og 12 debuterte i 2012 og ble nok et bevis for forbrukerne, på at Swedish Match tok behovene og ønskene deres på alvor. Det nyeste tilskuddet i LAB-Serien er en snusgruppe kjent som LAB Fresh og ble lansert i 2013. Med litt annerledes design på boksene enn resten av LAB-Serien, tilfører den i tillegg til utseendemessig variasjon, også flere smaker. Med den grunnleggende velkjente smaken av tobakk som er typisk for Lab Serien er det også tilsatt enten Sitron, Mint eller Frisk Mint.

Les mer mindre