Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker og deler personlige opplysninger som du oppgir når du bruker eller gjør et kjøp på snusdirect.no (heretter «nettstedet»).

Hvilke personlige opplysninger vi samler inn

Hver gang du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn visse typer opplysninger om enheten du bruker, deriblant i forbindelse med nettleseren, IP-adressen og tidssonen din, samt cookies som er installert på enheten din. I tillegg kan vi samle inn opplysninger om de ulike nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsider eller søkeord som sendte seg videre til nettstedet, samt informasjon om hvordan du oppfører deg på nettstedet (samlet sett «enhetsrelatert informasjon»).
Vi samler inn enhetsrelatert informasjon ved bruk av følgende typer teknologi:

  • cookies, som er små filer som plasseres på enheten din og ofte inneholder en unik identifikator
  • loggfiler, som sporer aktiviteter på nettstedet og samler inn opplysninger som IP-adressen din, nettlesertypen du bruker, internettleverandøren din, hvilke nettsider du kom inn på eller gikk ut fra nettstedet fra, samt klokkeslett og dato
  • web-beacons, tagger og piksler, som er elektroniske filer som brukes for å registrere informasjon om hvordan du bruker nettstedet

Når du forsøker å gjøre eller gjennomfører et kjøp på nettstedet, samler vi dessuten inn visse opplysninger om deg, deriblant navnet ditt, fakturaadressen din, leveringsadressen din, betalingsopplysninger, e-postadressen din og telefonnummeret ditt (samlet sett «bestillingsopplysninger»). Bestillingsopplysninger og enhetsrelatert informasjon vil heretter samlet sett bli omtalt som «personlige opplysninger».

Hvordan vi bruker de personlige opplysningene dine

Vi bruker bestillingsopplysningene som vi samler inn på generelt grunnlag for å kunne gjennomføre vår del av forpliktelsen i forbindelse med kjøp som utføres på nettstedet. I tillegg bruker vi bestillingsopplysningene i forbindelse med følgende formål:

  • for å kunne kommunisere med deg
  • for å kunne undersøke om det foreligger mulig risiko eller svindel ved det aktuelle kjøpet
  • for å kunne gi deg informasjon eller reklame i tilknytning til våre produkter eller tjenester, dersom dette er i tråd med preferansene du har delt med oss

Vi bruker den innsamlede enhetsrelaterte informasjonen for å kunne undersøke om det foreligger mulig risiko eller svindel, og på generelt grunnlag for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt.

Hvordan vi deler de personlige opplysningene dine

Vi kan dele de personlige opplysningene dine med tredjeparter for at disse skal kunne hjelpe oss med å bruke de personlige opplysningene dine i tråd med formålene som er nevnt over. For eksempel kan vi bruke Google Analytics for å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet. Vi kan også samle inn personlige opplysninger i forbindelse med tredjeparters markedsføringsformål. I tillegg kan vi bli nødt til å dele de personlige opplysningene dine for å overholde gjeldende lover og regler, for å rette oss etter krav om bevisfremleggelser eller på grunnlag av andre lovpålagte plikter i forbindelse med opplysninger vi samler eller har samlet inn, eller på andre måter for å beskytte rettighetene våre.

Personlig tilpasset reklame

Vi kan bruke de personlige opplysningene dine for å gi deg tilpasset reklame eller markedsføringsrelatert informasjon som vi tror kan være av interesse for deg.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om tilgang til de personlige opplysningene dine som vi har samlet inn. Du har dessuten rett til å be om at de personlige opplysningene dine blir korrigert, oppdatert eller slettet. Ønsker du å benytte deg av en slik rett, ber vi deg kontakte oss via kontaktopplysningene nedenfor.

Vær oppmerksom på at vi bruker opplysningene dine for å kunne oppfylle våre forpliktelser i forbindelse med avtaler vi har inngått med deg (som når du gjennomfører et kjøp på nettstedet), og også i forbindelse med formålene som vi har nevnt over.

Lagring av personlige opplysninger

Når du gjennomfører et kjøp på nettstedet, vil vi lagre bestillingsopplysningene dine såfremt du ikke, eller frem til du, ber oss om å slette disse opplysningene.

Aldersgrense for bruk av nettstedet

Nettstedet kan ikke brukes av personer under 18 år.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan gjøre endringer i denne personvernerklæringen fra tid til annen.

Kontakt

Vil du vite mer om hvordan vi bruker personlige opplysninger, dersom du har spørsmål eller dersom du har en klage, ber vi deg skrive til oss på info@snusdirect.no eller via følgende adresse:

ECODi AS
Karl Johans gate 7
0154 Oslo