Kapten Snus

Kapten Snus

En snus for enhver smak og anledning

Kapten er en virkelig nyvinning innen snus. Selv om Kapten er en tradisjonell type snus, er produsenten veldig opptatt av omdømmet, og som sådan imøtekommer de kundenes behov og har foretatt justeringer der det har vært nødvendig, for å lage en mer moderne versjon. Kapten tilbyr mange forskjellige snussmaker, noe som gjør den mer forlokkende for ganen. Den kommer også i forskjellige former, inkludert løs snus, og forskjellige pakningsstørrelser for å imøtekomme de mange ulike ønskene til deres høyt verdsatte kunder.

Hver smak er blandet med en naturlig tobakkssmak, og kan finnes i både store og mini-porsjoner, med forskjellig nikotininnhold. Et bredt spekter av smaker har blitt assosiert med dette merket, blant annet mynte: En forfriskende eksplosjon i munnen. Lakris: Søt og varm for smaksløkene. Einebær: Fremkaller en smak av furunål og gin. En veldig moderne melon: For deg som liker fruktig sødme. Og original tobakksmak med undertoner av bergamott og pepper. Dette er et merke som virkelig forstår at snusbrukere setter pris på et bredt utvalg, og som stadig utvikler seg for å friste smaksløkene på nye og spennende måter.

Det nautiske temaet

Kapten er en myk snus som har en lysbrun farge. Den kommer også i white-porsjoner, som har en tendens til å være tørrere enn den solbrune versjonen, noe som gjør den til en snus som ikke drypper og som har en mykere og mildere smak. Begge typer Kapten-snus er nikotinprodukter som inneholder fra 8 til 16 mg nikotin per gram. Boksene har et subtilt nautisk tema i emballasjen og designet, og gir dem et klassisk, dristig og avgjort maskulint utseende. Det nautiske temaet videreføres også til smaken, de har en deilig saltaktig ettersmak som balanserer sødmen perfekt.

Utformingen av porsjonene er gjennomtenkt. Snusen er myk og tykk og fører derfor ikke til tørt tannkjøtt eller tørre lepper. Når den er tykkere, varer snusen lenger, og hastigheten på nikotinabsorpsjon i huden er langsommere enn for de mindre porsjonene. Det betyr at dette kan være riktig snus for dem som ikke trenger eller ønsker et sterkt nikotinkick. Den er perfekt som en avslappende og trøstende snus med behagelig smak på slutten av dagen.

Kapten er en utmerket, lett snus. Med sine smakfulle overtoner, noen ganger med tilsetning av pepper eller sitrus, sitter den godt under leppen. Til tross for sin milde natur, sparker den likevel fra seg, til glede for dem som trenger en nikotin-eksplosjon. Dette merket er hovedsakelig bare tilgjengelig i europeiske land.

Fem generasjoners lidenskap

Assens Tobaksfabrik er selskapet bak Kapten snus. Assens Tobaksfabrik ble etablert i 1864, og selskapet har lenge vært involvert i å levere tobakksprodukter av topp kvalitet til sine kunder. Opp gjennom årene har selskapet endret produktene sine for å tilfredsstille kundenes krav, noe som betyr at de alltid er i forkant av utvikling og innovasjon. Etter å ha vært i familien i fem generasjoner, er dette selskapet i stand til å tilpasse seg endringene i verdenen rundt dem. Selv om de var i tobakksindustrien i flere år, tok Assens Tobaksfabrik ikke skrittet inn i snusens verdenen før i 1990, da den opprettet AG Snus, et datterselskap med ansvar for røykfri tobakk. Imidlertid var det først i 2008 at selskapet virkelig begynte å reetablere sin egen snuslinje, ettersom snusmarkedet hadde vokst betydelig. Mye tankearbeid kreves for å lage den perfekte snusen. Kapten snus er et veletablert selskap, og utviklingen av de forskjellige snustypene har tatt mange år. Generasjoner av kunnskap har blitt dratt nytte av inn i å skape dette merket, og det merkes godt. Kapten tilbyr i hovedsak veldig tradisjonelle snustyper, men med et tillegg av moderniserte smaker, noe som gjør dette til en oppdatert og unik versjon som er kompatibel med dette århundrets snusbrukere.

Read moreLess