Sirius

Sirius

Den nye produktlinjen SIRIUS kommer fra produsenten AG Snus som holder til i Danmark. Dette spennende merkets historie strekker seg hele fem generasjoner tilbake i tid. SIRIUS er basert på en nyere produksjonsteknikk som sørger for en kraftig og effektiv nikotinopplevelse. Her er også smak i fokus, noe som gjør at merket appellerer til de som er ute etter det lille ekstra.

SIRIUS' hurtige utskillelse av nikotin er sammenlignbar med de sterkeste snustypene på markedet. Dette er med andre ord snusmerket for deg som er ute etter en kraftig nikotinopplevelse. Blant de mest populære snusproduktene fra produsenten, finner du SIRIUS Ice Cold Extra Strong White. Du finner også SIRIUS Ice Cold Slim, som er perfekt for deg som ønsker en mer diskret snus under leppen.

Om AG Snus og SIRIUS

Danske AG Snus er relativt ny på markedet, og har utviklet snus som er tilpasset den moderne og kresne snusbrukeren. Som datterselskap av Assens Tobaksfabrik har menneskene bak AG Snus nærmere 150 år med erfaring i bagasjen. Assens Tobaksfabrik streber etter å lage snus av høy kvalitet, men også andre tobakksprodukter. AG Snus fokuserer imidlertid kun på røykfrie tobakksprodukter som snus, deriblant SIRIUS.

I Sverige har AG Snus slått seg sammen med andre familieeide tobakkselskaper, og sammen utgjør de Tobacco House of Sweden. Assens Tobaksfabrik har siden etableringen i 1864 strebet etter å tilby forbrukerne innovative tobakksprodukter av høy kvalitet. Helt siden oppstarten har familiebedriften fokusert på å holde seg oppdatert på kundenes ønsker og krav.

Selskapet står den dag i dag som en populær aktør på markedet, og har hele fem generasjoner bak seg. Dette har sørget for at selskapets visjon har blitt ivaretatt, og at selskapet sitter på mye kunnskap og dyrebar erfaring som kommer godt med når snus skal utvikles. I 2009 tok nummer fem i rekken, Alex Gundersen, over driften av Assens Tobaksfabrik – i tett samarbeid med sin far, Georg Gundersen. En av Alex' visjoner har vært å introdusere markedet for nye snusmerker.

Dette har blant annet resultert i snusmerket SIRIUS. Mange snusbrukere i dagens samfunn er kresne, og vet nøyaktig hva de vil ha. SIRIUS er utviklet for å imøtekomme nettopp disse kravene, og er spesielt tilpasset den moderne snusbrukeren. Her er både smak, komfortable porsjonsposer, varighet og styrke viktige nøkkelord som er tatt med i betraktningen. Noe annet som er verdt å merke seg, er at SIRIUS er en relativt tørr snus. Dette gjør at du i stor grad slipper irriterende snus som renner nedover tennene. Snus som renner mindre, bidrar også til at tennene ikke misfarges i like stor grad.

Det var først i 2010 at AG Snus tok form, da Assens Tobaksfabrik ønsket å ha et merke som fokuserte fullt og helt på snus, heller enn sigaretter og andre tobakksprodukter. Produktene ble snart lansert på det svenske markedet, og ble vel tatt imot. For å imøtekomme forbrukernes høye krav til standard, har produsenten funnet innovative måter å effektivisere produksjonen på, uten å miste sitt fokus på god smak og høy kvalitet i absolutt alle ledd.

Forfriskende egenskaper

SIRIUS Ice Cold byr på en forfriskende og langvarig smak av ingredienser som mentol og mint. Dette er klassiske smaker som også sørger for en behagelig følelse under leppen. Produsenten selv sier at smaken og friskheten varer lenger enn hva snus fra noen annen produsent kan skilte med. Dermed kan du ha en enkelt snus i lenger av gangen uten at det går på bekostning av den gode smaksopplevelsen. Snusen fås også i varianten SIRIUS White Slim Dry, som har samme nedkjølende og friske smak. Den friske mint- og mentolsmaken bidrar også til frisk pust.

Ekstra sterk og rask effekt – to ulike varianter

Både SIRIUS Ice Cold Slim og SIRIUS Ice Cold har et svært høyt nikotininnhold, noe som gjør dem til gode alternativer for alle som er ute etter en ekstra sterk og langvarig snusopplevelse. Porsjonsposene er også designet slik at de sørger for raskt nikotinopptak hos forbrukeren, noe som er perfekt for alle som ønsker en rask effekt når de snuser. Både standardvarianten og Slim-varianten har et ekstra høyt nikotininnhold på 25 mg/g, noe som gjør SIRIUS til en av de sterkeste snusmerkene på markedet.

Porsjonene veier 10 gram, noe som gjelder både SIRIUS Ice Cold Slim og Sirius Ice Cold. En boks med førstnevnte inneholder 20 porsjoner, mens sistnevnte inneholder 16 porsjoner. Begge variantene er hvite, noe som gjør at du slipper brun, rennende snus på tennene. SIRIUS er midt i blinken for de som ønsker en diskret, men samtidig kraftfull, snusopplevelse.

Les mer mindre