Mocca Snus

Mocca Snus

Høy kvalitet og deilig smak

Mocca er et av Fiedler og Lundgrens mange gode produkter. Mocca har en policy om å opprettholde utmerket kvalitet og kun bruke de aller beste tobakksbladene og er en snus man ikke bør gå glipp av. Den er én av få snuser som kommer i metallboks, noe som gjør at den holder på smak og aroma lenger enn de fleste. Når du åpner en boks, kjenner du umiddelbart den kraftig aromaen. Mocca-snusen er preget av frukt- og kryddersmak, og kommer i små, diskrete porsjonsstørrelser som sitter komfortabelt under leppen.

Mocca-produkter kommer i et stort utvalg av smaker, men alle lar deg nyte den subtile smaken av tobakk, og sikrer deg det ettertraktede nikotinkicket. Noen Mocca-varianter har en lett tobakksbase med noter av anisfrø, lakris og sitrus. Denne mer uvanlige kombinasjonen vil appellere til dem som ønsker seg en forandring fra de blomsterbaserte snus-smakene. Den hvite snusen er en snus for deg som foretrekker at snusen er litt tørrere enn den vanlige fuktige versjonen. Den hvite snusen er også en ikke-drypp snus som holder på smaken i lang tid.

Forfriskende eleganse

Mocca er en forfriskende forandring i forhold til forskjellige andre snusmerker, og den har et spesielt utseende som vil appellere til brukere som leter etter snus med et lekrere utseende. Emballasjen har et elegant og noe feminint design. Pastellfarger eller aftenssvart og en minimalistisk logo gir den en stilig touch, og den lille runde boksen er glatt å ta på og lett å få plass til i en liten veske.

Det vil ikke å si at menn ikke kan bruke den, det kan de selvfølgelig. Men i tråd med den mer feminine trenden, er smakene naturlige og dempet: Ingenting for sterkt, alt du kjenner er en forfriskende og myk smak. Dette er en usedvanlig mild snus som inneholder mye mer aromatiske duft enn vanlig. Den har også et noe lavere nikotininnhold per porsjon, bare 5 mg i motsetning til det høyere innholdet i mange andre merker.

Som all Fiedler og Lundgren-snus, er kun de beste ingrediensene brukt i produksjonen av Mocca. Vanligvis er snus en blanding av tobakk, salt og vann med tilsatt smak. Selv om tobakkskvaliteten endres avhengig av jord, type og vær, er det gjennomgående de øvre bladene som gir mest styrke og inneholder den beste voksen og essensielle oljene. En del av hemmeligheten bak Fielder og Lundgrens snusmerker av høy kvalitet, ligger i at de utelukkende bruker disse høyere bladene, for at de på den måten kan tilby kunden kun det beste.

Fiedler & Lundgren

Mocca er et av mange merker skapt og produsert av selskapet Fiedler og Lundgren. Dette er et av Sveriges eldste selskaper, og ble opprinnelig opprettet i 1783. Fiedler og Lundgren opprettet og opprettholdt sine egne utrolige høye standarder for produksjon og produktkvalitet, noe som har gjort at produktene har holdt en nesten uslåelig kvalitet gjennom årene.

I 1915 flyttet styremedlemmene i Fiedler og Lundgren selskapet til Danmark. I løpet av denne tiden fortsatte de produksjonen, og det var først i 2002 at selskapet kom tilbake til Sverige. Som ledende på markedet for snus og tobakksprodukter, er Fiedler og Lundgren enormt populært i hele verden.

Selskapet har store ambisjoner med sine produkter, og hovedmålet er å tilby kundene en sterk, men ren smak . Som den nest største snusprodusenten i Sverige, tilbyr Fiedler og Lundgren flere forskjellige merker og typer snus som selges over hele verden. Deres fortsatte suksess er hovedsakelig basert på det faktum at de bare bruker tobakksblader av høyeste kvalitet, og at de setter sin stolthet i sine målinger av olje og blad i hver snusporsjon, slik at de sikrer at kvaliteten er jevn i alle produktene deres.

Les mer mindre
  • kr 70,90
    kr 354,50
    kr 709,00

  • Not for sale
    This product is not available anymore, Please look for another product in our catalog