YOYO snus

YOYO allwhite-snus gir deg en morsom opplevelse der du er garantert en smakssensasjon av høyeste kvalitet. Hver boks representer en by, og du vil finne at smakene virkelig symboliserer spenningen og den unike kvaliteten i hver av disse byene. Gjør deg klar for smaker som zesty chili, syrlig lime, friske jordbær og mojito, sammen med den klassiske mintsmaken til brukeren som lengter etter en avkjølende følelse. Diskré slim-poser som inneholder kritthvite porsjoner, i en boks som passer perfekt i lommen. YOYO-porsjonsnus er det perfekte alternativet for alle som ønsker å nyte nikotinen. Selvfølgelig varierer nikotinnivået fra lav til høy for å presentere et alternativ for enhver bruker. YOYO er merket som har alt!

Hvorfor er YOYO-snusen populær i Norge?

Allwhite-snus har blitt en stor suksess på det norske markedet, av åpenbare grunner. Siden det blir flere og flere røykeforbud rundt omkring i Norge, blir flere snusere istedenfor røykere, da det er lettere og mer diskré å snuse. Allwhite-snusen er den enkleste snusen å skjule: med sine tynne og hvite porsjoner vil den ikke lukte eller synes når du snuser. I dag er det hundrevis av merker innen allwhite-kategorien, men til tross for det har YOYOs allwhite-porsjoner siden utgivelsen i 2020 blitt en norsk suksess takket være deres fenomenale kvalitet, godt sammensatte smaker og behagelige nikotinnivåer. Men hva er det YOYOs allwhite-porsjoner tilbyr de norske porsjonselskerne som får dem til å skille seg ut blant resten?

 1. 1. Unike smaker Akkurat som mange andre merker av allwhite-snus, tilbyr YOYO et produkt til allwhite-brukerne som foretrekker en iskald og lett brennende mint-pose. Men for å nå et bredere marked ble YOYOs allwhite-porsjoner også, ganske genialt, sluppet i flere «aldri-gjort-før»-smaker som gir ekstraordinære opplevelser. Smaker som mojito, chili og sjokolade, og lime og jordbær er perfekte for en dag på kontoret, på fest, eller kanskje på stranden. I Norge får allwhite-snusen skryt for sine spennende kombinasjoner av fruktige, minty og naturlige smaker som utstråler friskhet uansett hva dagen din innebærer.
 2. 2. Flekkfrie og diskré porsjoner Norske allwhite-porsjonssnusere leter først og fremst etter to ting: komfort og total diskresjon. Hvorfor komfort er viktig er tilsynelatende åpenbart, men diskresjon? En diskré porsjon, for eksempel YOYOs allwhite-porsjoner, gjør det mulig for brukeren å nyte nikotinopplevelsen uten å måtte bekymre seg for at alle rundt deg ser at du snuser, på grunn av den tynne formen på hver porsjon. De renner ikke og misfarger heller ikke tennene, takket være det krystallhvite innholdet av vasket tobakk. Dette betyr at YOYO kan brukes hvor som helst og når som helst uten at noen ser det. Bruk gjerne YOYO i bryllupet ditt, på en konferanse eller på puben med venner – ingen vil vite det! Noen ganger ser dog brukerne etter en enda mer diskré opplevelse. Dette kan du finne i vårt utvalg av mini-porsjoner.
 3. 3. Populære nikotinnivåer Noen merker fokuserer først og fremt på å lage ekstremt sterke porsjoner, noe som absolutt ikke er for alle. YOYOs allwhite-porsjoner er rettet mot porsjonsbrukeren som foretrekker en vanlig styrke, men gir også mulighet for å velge en snus med et ekstra kick, hvis humøret er der. Nikotinstyrkene varierer fra 9 mg/g til 15 mg/g og er både effektive og behagelige i frigjøringshastigheten, men enda viktigere, langvarig. Svært sterke merker inkluderer Ace-poser og EPOK – hvor de fleste produktene kommer i styrker over 15 mg/g.
 4. 4. Enestående kvalitet Denne faktoren er viktig fordi den går hånd i hånd med de andre ovenfor. Dårlig kvalitet betyr mindre effektiv nikotinfrigjøring, utilfredsstillende smaksopplevelser, ubehag og mindre holdbarhet. Med YOYOs allwhite-porsjoner er hvert skritt tatt mot å produsere en pose av høyeste kvalitet for deg; og med figurer som snusmester Conny Andersson som en del av ligningen, ble denne serien ekstremt vellykket!

Hvem produserer YOYOs All White poser?

YOYO sine allwhite-poser er det første merket sluppet av Nordic Noir Holdning – en relativt ny produsent innen allwhite-kategorien. Hvert YOYO-produkt er utviklet av et lidenskapelig team av nikotineksperter i nært samarbeid med en annen kjent figur i snusverdenen; nemlig Conny Andersson. Conny Andersson er personen bak mange vellykkede produkter, men med slippet av YOYOs kritthvite porsjoner i Norge dypper han tærne i noe nytt! Denne mannen finner virkelig veien til de perfekte blandingene.

Ved å utvikle et produkt som YOYO legger Nordic Noir Holdning press på andre produsenter som er like drevet av innovasjon og en ekte lidenskap for røykfrie alternativer. YOYO har vist seg å være det perfekte alternativet for tobakk og er produsert for å nå et bredt publikum, samtidig som de har beholdt fokuset på kvalitet. Ifølge produsenten går kvalitet, smak og nikotinopplevelsen hånd i hånd – og med YOYO kan du forvente bare det beste! Hovedkvarteret ligger i Hong Kong, men andre kontorer finnes over hele Europa!

Hvem er YOYO for?

YOYO er det allwhite-merket du skal se etter hvis du ønsker å erstatte vanlig brun snus med en diskré hvit porsjon med flekkfrie egenskaper som ikke drypper, men i stedet utstråler utrolige smaker. YOYOs allwhite-porsjoner har, takket være den tilfredsstillende frigjøringsgraden for nikotin, blitt enormt populære blant de norske røykerne som prøver å kvitte seg med sine dårlige vaner. Men over alt annet tilbyr YOYO en luksuriøs opplevelse som begynner i det øyeblikket du åpner en boks og plasserer en av deres aromatiske, hvite porsjoner under leppen. Hvilken vil du velge: jordbær & lime, mojito eller klassisk mint? Bla gjennom disse og mange flere nedenfor!

Les mer mindre
 • Ny Kapten 13 Artic

  YOYO London S3

  Slim Porsjon
  kr 73,90
  kr 369,50
  kr 739,00
 • Ny Kapten 13 Artic

  YOYO Havana S2

  Slim Porsjon
  kr 73,90
  kr 369,50
  kr 739,00
 • Ny Kapten 13 Artic

  YOYO Stockholm S5

  Slim Porsjon
  kr 73,90
  kr 369,50
  kr 739,00
 • Ny Kapten 13 Artic

  YOYO New York S4

  Slim Porsjon
  kr 73,90
  kr 369,50
  kr 739,00