Epok No 1 Ice Blue Intense S4

Ekstra Sterk Slim Helhvit Porsjon
Epok No 1 Ice Blue Intense S4
1
Boks:
kr 71,90
359.5
Pack: kr 359,50
719
Pack: kr 719,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: British American Tobacco

Format: Ekstra Sterk Slim Helhvit Porsjon

Vekt / Nettovekt: 35.00 g / 17.00 g

Styrke: Extra Strong

Epok No 1 Ice Blue Intense S4 – tidligere kjent som Epok Ice Cool Mint – er en helhvit snus som gir en frisk og kjølig følelse. Den har en sterk smak av mint, noe som gir en kjølig effekt. Det gjør at snusen – som allerede har et høyt nikotininnhold – kan føles enda sterkere enn den faktisk er.

Epok No1 Ice Blue Intense S4 er en helhvit snus som inneholder en liten andel vasket tobakk. Den holder seg hvit både før, under og etter bruk. Porsjonssnusen kommer i slim-formatet, som gir en god passform under leppen. Innholdet i snusboksen veier 16,8 g og gir 24 porsjonssnus. Nikotininnholdet i snusen er på 14 mg/g, som gjør at den kategoriseres som ekstra sterk.

Epok var etter alt å dømme den første snusprodusenten i verden som introduserte en helhvit snus med vasket tobakk. Denne helhvite snusen gir mange fordeler sammenlignet med annen snus på markedet. Snusen fremstilles ved en miljøvennlig prosess hvor brun tobakk renses og raffineres. Dette gir flere fordeler som for eksempel at mengden nitrosaminer og tungmetaller i snusen minimeres.

Produktomtaler: Epok No 1 Ice Blue Intense S4