Qvitt nikotinfri snus

Qvitt nikotinfri snus

Det høres utrolig ut, men noen mennesker ønsker faktisk å slutte å bruke snus. Årsakene kan variere, kanskje liker ikke kjæresten snus, kanskje vil du heller bruke pengene dine på videospill, reiser eller nye gardiner, eller kanskje du bare føler at det er på tide å gi en hardt prøvet overleppe en pause. De som har prøvd å slutte, beskriver imidlertid vanligvis prosessen i termer som bringer tankene hen til Dantes inferno: Uker og uker med intens lidelse, kjedsomhet og fortvilelse, netter tilbrakt i en fosterposisjon i et mørkt hjørne av rommet. og en generell følelse av forestående undergang. Den gode nyheten er at Qvitt, laget for deg av mesterhåndverkerne på Gotlandssnus, står klar til hjelpe deg gjennom alt dette.

Man er oppmerksom på farene

Qvitt er et nikotinfritt produkt og så det vil åpenbart ikke vil gi deg den fine, lille buzzen du er vant til. Så hva er poenget, lurer du kanskje på? For det første tar det mye tid å bli vant til å ikke ha en deilig liten snus under leppa fra tid til annen, spesielt hvis du har drevet med det i et par år. Mange gamle snusbrukere klager over at de etter å ha gitt opp snus, føler et gapende hull der snusen skal være, omtrent som etter å ha amputert en arm eller en fot (faktisk kan det å gå uten snus føles like ille). Qvitt fyller praktisk talt dette gapet, noe som gjør det enklere å starte din nye, snusfrie tilværelse. På denne måten fungerer Qvitt mye på samme måte som nikotinfrie sigaretter, men selvfølgelig uten å myrde halsen i prosessen.

God smak i kule bokser

Gutta på Gotlandssnus er anerkjente eksperter innen kunsten å produsere velsmakende snus, så det burde ikke være noe sjokk at Qvitt vil være en glede for sansene. Uansett hvilket merke du velger, har de alle en fin, om enn svak, smak av tobakk, i tillegg til de spesifikke smakene som tilbys. Faktisk smaker Qvitt så godt at selv folk som aldri har prøvd snus, kan bli fristet til å bruke den som snacks eller som munnoppfrisker. For å lage denne friskhetsfølelsen, har produsentene av Qvitt brukt velprøvde ingredienser som fluor, grønn te og panax ginseng. Dette betyr at en porsjon Qvitt ikke bare vil holde den vanvittige lysten til å ha en skikkelig snus i sjakk, den vil også forbedre munnhygienen og gi deg en grundig oppkvikker.

Ingen erstatning for "the real thing"?

Vi skal ikke til å late som om Qvitt, eller noen annen nikotinfri snus for den saks skyld, kan erstatte den ekte snus. Men på samme måte som de beste alkoholfrie ølmerkene, er det virkelig ikke langt unna. Du kan til og med komme til å oppdage at du fortsetter å bruke Qvitt lenge etter at nikotinsuget er borte. Det sier alt, gjør det ikke?

Les mer mindre