All white porsjon

All white snus gir forbrukerne det de ønsker

Mye har skjedd på snusmarkedet siden General laget den første løsvektsnusen for 150 år siden, og det tok over 100 år før 1980-tallets snusposer så dagens lys. Dette var en revolusjonerende nyhet for alle snusbrukere, og i dag er det porsjonssnus som gjelder blant alle snusprodusenter. Men også rundt porsjonsposene skjer det en utvikling. Forbrukerne ønsker bedre tilpassede porsjonsposer med snus som ikke renner og som ikke sverter. Det er her den helhvite snusen kommer inn i bildet. All white-snus går også under navn som «super white», «pure white», noe som gjenspeiler utseendet på de lyse porsjonene godt. Flere produsenter har hengt seg på trenden, og populariteten øker blant forbrukerne. Med topp moderne teknologi utvikler produsentene produkter som har akkurat samme følelse som klassisk snus, men som er helt uten smak av tobakk. Med en sammensetning av fibre og en anelse hvit tobakk, holder denne formen for snus seg hvit både før, under og etter bruk. Posene er myke, renner ikke og gir deg den samme tradisjonelle nikotin-opplevelsen som tradisjonell brun snus. I tillegg tilbyr produsentene den hvite snusen i slim-format. Dette er avlange poser, som enklere tilpasses under leppen. Med hvit snus og slim-format er det knapt synlig at du snuser!

Renere snus og smarte poser

Snus i All white-kategorien gir en økt følelse av renhet sammenlignet med vanlige snusposer, da den hvite posen ikke misfarger tennene og heller ikke lukter av tobakk. Årsaken til dette er at tobakken som brukes i fremstillingen av snusen er vasket og filtrert, slik at sluttresultatet blir en lettere type tobakk. All white snus er typisk pakket i bokser med ekstra forsegling. Forseglingen består av et bånd som rives av ved åpning og gjør forpakningen seks ganger sterkere enn vanlige snusbokser. Dette gjør at porsjonsposene bevarer både konsistens og smak lenger. Felles for alle typer All white-snus er at de har en behageligere og mer tilpasningsdyktig porsjonspose, som holder seg hvit fra start til slutt. Du vil også oppleve at den ikke renner og heller ikke lukter så mye, slik at du får en «renere» opplevelse uten å gi avkall på nikotinet og den tradisjonelle snusfølelsen. Fuktighetsnivået varierer fra type til type. Jo tørrere, desto lengre tid tar det før smaks- og nikotineffekten slår inn. Fordelen er at tørre poser renner mindre. Noen All white-typer kommer med miniposer, slik at porsjonen ikke blir nevneverdig synlig under leppen.

Mange produkter og merker

All white er nå en fellesbetegnelse som mange produsenter benytter for de hvite posene med den hvite snusen. Noen produsenter kaller som nevnt den hvite snusen for andre ting enn All white, men hensikten er den samme – snusen er hvit før, under og etter bruk! Både General, Skruf og Epok tilbyr rene, hvite porsjonsposer med en minimal andel av vasket tobakk og en med langvarig nikotintilførsel. Det finnes også flere smaker å velge mellom, med alt fra mint til unike smaker som melon, blåbær og lime. Eksempler på dette er G4 og Epok. Begge har satset på å skille seg ut på smaksfronten, og tilbyr også all white-snus med smak av sitrus og spearmint. Nordic Spirit skiller seg også ut med sine smakstilsetninger av bergamott og skogsbær. Om du er tilhenger av lakrissmak på snusen, får du også denne tradisjonelle smaken med hvite poser. Du kan også få hint av anis og krydder. On! er små hvite porsjonsposer med smak av lakris og 6 mg nikotin per pose. Snusen fås også med mint- og sitrussmak. Her gjelder det å finne din favoritt!

Populære varianter

Skruf er et populært snusmerke blant nordmenn, og denne produsenten tilbyr flere varianter av de hvite porsjonsposene. Alle variantene er i slim-format, og er laget av plantefiber og tobakk. Produktene har alle frisk smak, blant annet av solbær og søt mint. Den helhvite porsjonsposen vil ikke misfarge tennene dine, og vil heller ikke gjøre at munnen din lukter av snus eller tobakk. Du får akkurat den samme rivende følelsen under leppen, som jo karakteriserer den autentiske snusfølelsen. Snusmerket Epok var tidlig ute med hvit snus, og mange produkter i denne kategorien. Herfra kan du velge mellom smaker som mint, lakris, melon, sitrus og blåbær. Alle er i slim-format for enkel tilpasning under leppen. Med så mange varianter å velge mellom, kan det være vanskelig å finne din favoritt. Første steg i riktig retning er å finne en smak som tiltaler deg. Les gjennom innholdsfortegnelsen, sjekk nikotininnholdet og velg det produktet som passer dine behov. Fordelen med All white-snus er at posene ikke renner, at de ikke misfarger tennene og at de ikke lukter snus eller tobakk. En annen fordel er de tynne avlange posene, som tilpasses lett under leppen. I og med at posene ikke synes under leppen, kan de brukes over alt i alle sammenhenger.

Les mermindre