Tobakk- & Nikotinfri

På samme måte som urtesigaretter, er også snus tilgjengelig uten hverken tobakk eller nikotin. Disse merkene er ideelle for å hjelpe snusere å redusere snusbruken. Snus uten tobakk og nikotin inneholder en blanding av urter og aroma som byr på en smakfull opplevelse, liknende den du får av å bruke vanlig snus. Utvalget av merker og smaker er stort. De mest kjente merkene er: Choice, Grinds, KickUp, Onico og Jakobssons Tobakk- og Nikotinfri. Hvert av disse merkene har igjen et bredt spekter av smaker å velge mellom, så akkurat slik som med vanlig snus, finnes det noe for alle. I tillegg så er det verdt å merke seg at siden disse ikke inneholder tobakk, så er de også fritatt for avgiftene tobakk medfører. Selv om det kan virke litt merkelig i begynnelsen så er det mange fordeler med slik snus:

Reduser Snusforbruket Ditt Med Tobakksfrie Merker

Om du ikke ønsker å slutte helt, men likevel redusere det daglige snusbruket, kan snus uten tobakk eller nikotin være til god hjelp. For eksempel: hvis du bruker 6 porsjonsposer med normal styrke per dag, kan du bytte ut 2 av disse med tobakk- og nikotinfri snus, og fortsatt nyte den gode smaken mens du kutter ned på tobakksforbruket. Følelsen av, og smaken av porsjonsposen i munnen kan i mange tilfeller være nok til å stille behovet, så kan du spare snusen med nikotininnhold til du virkelig får behov for den.

Slutt Å Snuse Ved Hjelp Av Nedtrappingsmetoden

I tillegg til at de er til god hjelp når det kommer til å redusere snusbruken, så kan snus uten tobakk og nikotin være til stor hjelp om man ønsker å slutte helt, også uten å miste kosen eller de gode smakene med en gang. En av de beste metodene for å slutte med snus er å bruke en nedtrappingsmetode fremfor å slutte tvert. Nedtrapping kan, om den gjøres riktig, minske (eller fjerne) risikoen for abstinenser som ofte fører til at folk faller tilbake til gamle vaner. Riktig måte å trappe ned på er ved å sakte redusere inntaket av nikotin i en periode på noen uker. Hvis du planlegger å slutte fra sterk eller ekstra sterk snus anbefales det at du først bytter fra sterk til original, deretter til miniporsjoner. Så fort du er komfortabel med miniporsjonene kan du gradvis bytte over til ønsket merke uten tobakk og nikotin. Ved å benytte seg av denne metoden blir overgangen til snus uten tobakk og nikotin mye enklere enn om du bare kuttet tvert.

Les mer mindre