Ace Superwhite

Ace Superwhite

Med Ace Snus vil du ikke bare bli møtt av en helt hvit, diskret opplevelse, men også av balanserte smaker, høyt nikotininnhold og en flott nikotinfrigjøring. Nikotin på 16 mg/g i hver pose frigjøres effektivt uten å etterlate brune flekker på tennene. Snusing har aldri før vært så diskret, deilig og kraftig. Velg mellom en rekke forskjellige velanskaffede mynt- og sitrussmaker for å finne din favoritt!

Hva er så spesielt med Ace Snus?

Årsaken til at Ace er så unik, er først og fremst kvaliteten på produktet. For noen år tilbake virket det umulig å produsere renset helhvit snus som var fri for brune drypp, uten at det ødela smak og nikotinopplevelsen, men nå har Ace bevist at det er mulig. Ekspertene bak hvert vellykkede ACE-produkt har funnet frem til en patentert renseprosess som gjør det mulig å rense og vaske tobakken slik at den blir krystallhvit, noe som gjør snusopplevelsen din helt flekkfri. Det komfortable porsjonsmaterialet sammen med det helt hvite, rene innholdet gir den samme følelsen som en vanlig porsjon snus. Å ha en Ace under leppen er ensbetydende med komfort, takket være det fleece-lignende materialet som er viklet rundt hver porsjon! Ved Ministry of Snus, hvor ny Ace-produkter skapes hver dag, er kvalitet et av teamets kjerneprinsipper – det viktigste, ifølge «ministeriet» selv.

Alle snusprodukter fra Ace er laget med tanke på den erfarne norske snuseren, ettersom hver boks inneholder en robust 16 mg/g dose nikotin. Det er nok til å gi selv velbevandrede brukere et kick! I tillegg til et kraftig nikotinkick, blir brukere møtt av deilige mynte- og sitrussmaker. Velg mellom forskjellige isete myntesmaker til tidlige morgener, og beroligende søte sitrussmaker til lange ettermiddager. Delene er tynne, og takket være den vaskede tobakken holder de seg hvite før, under og etter bruk – akkurat som tennene dine!

The Ministry of Snus og «Folkets stemme»

Ved The Ministry of Snus opereres det med ulike flere hovedprinsipper som motiverer og presser teamet til å gå fremskaffe de eksepsjonelle snusproduktene vi kjenner som Ace. Øverst på listen over hovedprinsipper finner du «Folkets stemme», det vil si stemmen til deres norske forbrukere. For å sikre at nye produktideer er i samsvar med norsk etterspørsel, bestemte The Ministry at de trengte et ekspertpanel bestående av vanlige mennesker som du og jeg, for at disse skulle ta del i planleggingsprosedyrer og sørge for at synspunktene til mennesker som har uttrykt eksplisitte ønsker om fremtidige produkter, blir hørt. Forbrukerne deres er i hovedsak en del av hvert trinn i produksjonen, og deres ønsker er avgjørende for hvilken retning produktene tar. Da Ace ble sluppet, var «Folkets stemme» blitt hørt høyt og tydelig – de hadde ønsket seg et ekstra sterkt, flekkfritt produkt, men med en kraftig smaksfrigivning og et diskret inntrykk – noe Ace gir. Andre prinsipper er blant annet:

  • Folkets stemme
  • Hardt arbeid
  • Kvalitet
  • Åpenhet i organisasjonen
  • Mangfold
  • Innovasjon

Hvem tenkes å like Ace snus?

Ace-snus ble laget for å gi både snus-nybegynnere og erfarne snusere et alternativ uten brune drypp og med en veldig tilstedeværende og tilfredsstillende nikotinfrigjøring. Dette gjør også ACE til det perfekte alternativet for den bevisste forbrukeren som kanskje ønsker en mer diskret nikotinopplevelse – tross alt tror jeg alle vanlige snusere kjenner igjen følelsen av uønsket oppmerksomhet som trekkes mot overleppen deres. Siden Ace-porsjonene er så slanke, er de vanskelige for andre å få øye på! Ace-produkter kan også være til stor hjelp for dem som ønsker å slutte å røyke, ettersom det sterke nikotininnholdet på mange måter minner om opplevelsen en sigarett gir.

Uansett trenger ikke Ace-snus nødvendigvis å erstatte ditt vanlige, tradisjonelle snusmerke, men kan på grunn av sin deilige smak og forfriskende egenskaper også fungere som et kompliment. Har vi ikke alle behov for å ha et Ace i ermet innimellom? Men hvis du rett og slett ikke får nok av sterke opplevelser, har vi her laget en snarvei til våre mest sterke snusprodukter!

Les mer mindre