Varemerker

Som en nettbutikk som setter kunden i fokus tilbyr vi et bredt spekter av snus slik at det skal finnes snusbokser for alle og enhver, uansett styrke, smak og størrelse. Vi har alt i alt mer enn 150 forskjellige snusbokser i vårt sortiment som fordeles over hovedkategoriene porsjonssnus, løssnus, all white porsjon samt snus uten tobakk og nikotin. Med tanke på vårt store sortiment, er det ikke så rart at det er vanskelig for deg å velge snus!

Du finner garantert en snus blant vårt innholdsrike utvalg

Vi tilbyr i dag snus fra et bredt spekter større og mindre snusprodusenter, hvor flere av merkene tilbyr flere populære varianter. Vi er sikre på at den perfekte snusen for deg finnes blant vårt generøse utvalg.

Swedish Match - en storprodusent av snus

Swedish Match er en av Sveriges største tobakksprodusenter med historie tilbake til begynnelsen av 1900 tallet. Produsenten tilbyr populære merker som:

  • General snus – klassikeren med mer en 150 år på markedet. Du finner General snus som løssnus og posesnus, i flere styrker samt med et lite utvalg all white snus med friske smaker.
  • Nick & Johnny – kjent for sin sterke snus med opptil 40 % mer nikotin enn sine konkurrenter. Snusen kommer i porsjonsposer med original- og andre spennende smaker som Red Hot og Crushed Ice.
  • OMNI snus – en ekstra sterk all white pose fra General snus med en sterk smak av peppermynte.

British American Tobacco – verdens største tobakksprodusent

British American Tobacco er verdens største tobakksprodusent med en omsetning på nesten 29 milliarder britiske pund i 2019. Selskapet har sitt hovedkontor i London og har vært på markedet siden 1902. British American Tobacco tilbyr i dag, blant annet, anerkjente snusmerker som:

  • Blå lössnus – har en medium styrke og gjennomsnittlig nikotininnhold på 8 mg/g. Her kan du med andre ord selv bestemme hvor stor pris du vil ha og hvor hard du ønsker å pakke den.
  • Ettan snus – et av Sveriges mest populære snusmerker med en medium styrke. Ettan snus kommer kun som en løssnus med smak av sjokolade og en mild røykaroma.
  • Göteborgs Rapé – denne snusen kommer i en liten, mild porsjonssnus med smak av tobakk, einebær, lavendel og sitrus.
  • LAB snus – en snus fra 2009 laget for forbrukeren med sterke- og ekstra sterke porsjonssnuser i flere størrelser

Andre nye og raskt voksende utviklere og produsenter

Vi snuser som aldri før og med en stor etterspørsel kommer også et bredt tilbud. Utvalget kommer deg som forbruker til gode da det nå finnes et fantastisk utvalg forskjellige snus. Med et stort volum er det også plass til flere mindre produsenter på markedet. Hos oss kan du nå kjøpe snus fra nye og spennende fabrikker og snusutviklere som:

Winnington AB - kjent for å ha utviklet all white snusen EPOK snus. Produsenten leverer i dag sin snus i størrelsene slim og super slim med et hav av spennende og fristende smaker. Snusen inneholder også opptil 16 mg/g nikotin som er perfekt for de som elsker skikkelig sterk snus. Alle produktene kommer i hvite, tørre poser.

GN Tobacco AB har utviklet og produserer slageren Islay Whisky. Snusen er en «one of» snus med en markant whisky smak i en egenutviklet pose med ekstra grovmalt tobakk. Islay Whisky produseres etter den amerikanske metoden med fermentering fremfor den europeiske metoden med pasteurisering. Produsenten lager også Oden snus som er kjent som en billigsnus i Sverige med mange forskjellige smaker, styrker, størrelser samt som en all white porsjon. Produsenten leverer også Siberia snus som kommer i hvite og brune porsjonsposer i flere størrelser og styrker.

Gotlandssnus AB er kjent for Jakobssons snus med røtter tilbake til 1700 tallet og leverer sterke porsjonssnuser med original tobakkssmak og andre spennende innslag. Jacobssons snus kommer i normal, slim og super slim størrelse. Alle Jakobssons snus har et høyt nikotininnhold og karakteriseres som sterke.

AG Snus er den stolte utvikler og produsent av Kapten snus med sterke og ekstra sterke hvite porsjonsposer i flere størrelser. Snusen har klassisk tobakkssmak og flere varianter med innsalg av mint. AG Snus tilbyr også U Sample snus som markedsfører seg selv som en ekstra sterk snus med smakstilsetninger som lakris og mint.

Another Snus Factory har utviklet og produserer LOOP snus som stadig presser grenser med sin all white snus i flere styrker og med spennende smaker som: mint, jalapeno og salty Ludicris

Fiedler og Lundgren er en mindre produsent som leverer Mocca snus. Mocca er en premium snus med innsalg av frukt og krydder. Snusen kommer i små porsjonsposer og en medium styrke.

Nordic Snus produserer i dag snusmerket Nordic Icon som er en porsjonssnus i to smaker; Smooth Blue og Intense Blue. Begge er all white med et høyt nikotininnhold.

Imperial Tobacco, verdens fjerde største tobakksprodusent, eier Skruf snus som byr på et innholdsrikt utvalg løssnus og posesnus, i flere styrker og med smaker som mint, solbær og bjørnebær. V2 Tobacco har utviklet og produserer Thunder snus. Thunder er en porsjonssnus i en slim, white, dry utgave som betyr en liten, tørr, sterk pose med en lang tobakkssmak. Nikotin- og tobakksfri snus Nikotinfri og tobakksfri snus lages av naturlige materialer som urter og te og byr på en smakfull opplevelse. Ønsker du å redusere snusbruken eller kutte bruken helt kan snus uten tobakk og nikotin være et godt hjelpemiddel på veien. Snusdirect.no tilbyr i dag følgende tobakks - og nikotinfrie snuser: 

Kickup snus – et tobakks- og nikotinfritt alternativ laget av blant annet te og urter. Perfekt som hjelp under røykeslutt. Denne snusen er produsert av Winnington AB som også står bak Epok snus.

Onico snus – en nikotinfri og tobakksfri snus som gir deg følelsen av å snuse ekte snus. Perfekt ved røykeslutt. Onico kommer fra Swedish Match og

Qvitt – nikotinfri snus med smaker som: tobakk, salmiak og mint. Qvitt er laget av Gotlandssnus AB.

Les mermindre