Bestselgende

Bestselgende

Er du en som liker variasjon og fort går lei? Syntes du det er vanskelig å vite hvor du skal begynne når du er jakt etter en ny og deilig snus? Da er topplister som våre bestselgerlister det rette stedet for deg å begynne.

Når vi lager våre lister ser vi på de mest solgte snustypene vi tilbyr, uansett om du ønsker en normal eller sterk snus, en løssnus eller porsjon, med tobakk og nikotin eller en helt, utviklet på urter, te og andre organiske materialer. De boksene du finner på våre topplister er de vi selger mest, sett etter våre salgstall.

Våre topp 10 bestselgende snus

Du vil til enhver tid kunne klikke deg inn på våre hovedsider hos Snusdiret.no og finne en oppdatert oversikt over de 10 snus vi selger mest, sett på en månedlig basis. Denne topplisten gir deg en god pekepinn på hva som er mest populært og trendy når det kommer til smaker, styrke og porsjonsstørrelse. Du kan også se på en slik liste som et godt hjelpemiddel som får deg til å velge en ny snustype raskere da du ikke behøver å lese deg igjennom et hav av omtaler før du tar en avgjørelse. Her kan du simpelthen plukke snus etter popularitet.

Så, er du på jakt etter å prøve en ny snus og ikke er helt sikker på hva du skal prøve deg på, er våre bestselgerlister et glitrende sted å begynne. Husk også på at du ikke behøver å prøve hele sortimentet på bestselgerlisten på en gang, du kan legge til en ekstra, ny og spennende boks fra topplisten hver gang du leverer inn din «normale» bestilling.

Våre 10 bestselgende snusmerker i foregående periode

Legg merke til at du finner et lite, men godt utvalg nye snusprodusenter på bestselgerlistene mens de aller fleste, bland våre topp 10, er klassiske svenske snusprodusenter som har holdt seg på topplisten i år etter år.

  1. LAB snus – en leverandør av sterk snus. Noen smaker tilgjengelig. En favoritt blant erfarne snusere.
  2. General snus – klassikeren med snus i alle styrker, med noe smaker. En boks for alle snusere som liker en god tobakkssmak.
  3. Nick & Johnny snus – en sterk snus med 40 % mer nikotin en vanlig. Populær blant erfarne snusere.
  4. Skruf snus – et snusmerke for forbrukeren med flere styrker, smaker og størrelser. Her er det noe for absolutt alle.
  5. Göteborgs Rapé – en av de eldste snus på markedet. Mild tobakkssmak med enebær, lavendel og sitrus i flere størrelser og styrker. En snus for den kresne.
  6. Kick Up Nikotinfri snus – utviklet i all hovedsak for snuskutt med en oppkvikkende effekt av Guarana.
  7. Mocca Snus – små lekre poser med milde smaker. For nybegynneren og for de som ikke vil at det skal syntes at du snuser.
  8. Epok snus – ny og innovativ snus med massevis av smaker, størrelser og styrker. En snus for den lekne.
  9. Loop Snus – en all white leverandør i mange spennende smaker. En perfekt snus for en som liker forandring.
  10. Onico Nikotinfri snus – en tobakks- og nikotinfri snus utviklet for snuskutt som gir følelsen og smaken av snus.

Les mermindre