Ny

Skruf Bjørnebær S2

Slim Hvit Porsjon
Skruf Bjørnebær s2
1
Boks:
kr 73,90
369.5
Pack: kr 369,50
739
Pack: kr 739,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: Skruf snus

Format: Slim Hvit Porsjon

Vekt / Nettovekt: 36.00 g / 16.60 g

Styrke: Normal

Et snusprodukt med bjørnebær med et lite hint av urter, i deilig kombinasjon med Skrufs populære tobakksmak. Det forfriskende hintet av mynte gir en avkjølende følelse under leppen og bidrar til en langvarig frisk følelse.

Skruf Bjørnebær S2 (no. bjørnebær) er en unik smaksopplevelse i tynne og smale porsjoner som er spesielt designet for en perfekt passform under leppen. Denne innovative formen gjør den veldig behagelig og diskré på grunn av den lille størrelsen. Innholdet i posen er fuktig og smakfull mens det ytre materialet er tørt og forhindrer overdreven drypping. Skruf Bjørnebær har et tørt ytre som oppfattes å gi en langsommere, men jevnere frigjøring av nikotin og smak.

Skruf snus AB er relativt nye i snusindustrien, men har allerede et veldig bredt utvalg av snus med mange innovative og moderne snusprodukter. Den ble grunnlagt i 2002 av de to vennene Jonas Engwall og Adam Gillberg som delte en visjon. De ønsket å designe et kult og meget personlig snusprodukt som passer for enhver anledning og smak.

Produktomtaler: Skruf Bjørnebær S2