Odens No3 Extreme Løs

Ekstra Sterk Løs
Odens No3 Extreme Løs
1
Boks:
kr 99,00
990
Pack: kr 990,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: GN Tobacco

Format: Ekstra Sterk Løs

Vekt / Nettovekt: 40.00 g / 40.00 g

Styrke: 9 mg/g

Odens No3 Extreme Løs er en ekstra sterk løssnus og en klassiker på markedet. Med sin tradisjonelle tobakksmak og et hint av bergamott, er No3 et populært og sikkert valg når det kommer til løssnus. Undertonene av bergamott komplementerer tobakksmaken fint, og passer godt for den erfarne snuseren.

Odens No2 Extreme Løs er en av de sterkeste løssnus-produktene som finnes på markedet, og er derfor et svært populært valg for snusere som ønsker en sterk og tradisjonell snusopplevelse. Nikotininnholdet i denne boksen på 40 gram ligger på hele 22 mg/g. Dette gjør at boksen faller innenfor Extra Strong-kategorien, uten at det går utover den krydrete og tradisjonelle tobakksmaken.

Bergamott er en syrlig sitrusfrukt og er en av de mest vanlige smakstilsetningene når det kommer til snus. Sitrusfrukten dyrkes i Italia og Nord-Afrika og kan brukes til fremstilling av en rekke produkter. Du vil kanskje kjenne igjen smaken fra earl grey-te som er sterkt preget av denne frukten. Odens No3 Extreme Løs har funnet den perfekte balansen mellom bergamott og den klassiske tobakksmaken.

Produktomtaler: Odens No3 Extreme Løs