LD Salmiak Original Porsjonssnus

Original Porsjonssnus
LD Salmiak Original Porsjonssnus

Not for sale
This product is not available anymore, Please look for another product in our catalog

Lagerstatus: Utsolgt

Format: Original Porsjonssnus

Vekt / Nettovekt: 39.00 g / 0.00 g

Styrke: 8 mg/g

LD Salmiak Original Porsjonssnus er en brun porsjonssnus med et høyt fuktighetsnivå for god nikotindistribuering. Produktet byr på en perfekt balanse av mild salmiakk/lakris og en klassisk krydret tobakksmak. Nikotininnholdet kan anses som normalt, og passer derfor perfekt for de som ønsker seg en behagelig nikotinopplevelse med god tobakksmak og salmiakk.

En boks med LD Salmiak Original Porsjonssnus inneholder 18 gram og har et nikotininnhold på 8 mg/g. De fuktige og brune porsjonssnusene sørger for å gi deg en rask nikotin- og smaksopplevelse, og snustypen blir ofte kalt for vanlig porsjonssnus. Den velbalanserte smaken av salmiakk, også kjent som lakris, samt tobakken, gir deg en genuin snusopplevelse. Dette er et populært valg blant snusentusiaster, da nikotininnholdet gir en jevn og god opplevelse.

Etter at porsjonsposene i LD Salmiak Original Porsjonssnus er pakket, blir de fuktet, noe som gir snusposene den karakteristiske mørke fargen. Salmiakksmaken kommer fra et spiselig stoff som befinner seg i roten av en lakrisplante. Dette smaksstoffet er meget populært både i søtsaker og på snusmarkedet.

Produktomtaler: LD Salmiak Original Porsjonssnus