Epok No 12 Frosty Green S2

Helhvit Porsjon
Epok No 12 Frosty Green S2
1
Boks:
kr 68,90
344.5
Pack: kr 344,50
689
Pack: kr 689,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: British American Tobacco

Format: Helhvit Porsjon

Vekt / Nettovekt: 22.20 g / 10.00 g

Styrke: 6 mg/g

Epok No. 12 Frosty Green S2 en snus fra utvikleren Winnington ABs topp moderne produksjonslokaler i Hökerum i Sverige. Snusen holder seg i merkets «all white» kategori med en kraftig smak av peppermynte og mentol med en mild, behagelig underliggende smak av tobakk. At snusen er en S2 betyr at den har et moderat nikotininnhold. Frosty Green S2 kommer i utviklerens nye miniformat i en mindre boks.

Epok No. 12 Frosty Green S2 er foreløpig siste variant ut fra utvikleren Epok og kommer i en ny, ekstra liten, hvit tørr pose med masse snus av aller beste kvalitet. At snusen kommer i en hvit tørr pose betyr for deg at det tar noe tid før smaken utvikles og at den nesten ikke vesker. Den hvite posen gjør også at smaken er mer avbalansert og varer noe kortere enn hos sine brune, fuktige motpoler. Epoks nye linje kommer i nye ekstra små bokser.

Epok snus er eid og driftet av Winnington AB som er bedre kjent som selskapet som utviklet «all white» vaskemetoden som gir en helt hvit snus med mindre skadelige stoffer som tungmetaller og nitrosaminer. Den hvite snusen er også mye lettere å smaksette. Winnington AB ble i 2017 kjøp opp av tobakkskjempen British America Tobacco og fabrikkens all white snus er forventet å ta store markedsandeler i tiden som kommer.

Produktomtaler: Epok No 12 Frosty Green S2