Islay Whiskey snus

Original Porsjon
Islay Whiskey snus
1
Boks:
kr 89,90
449.5
Pack: kr 449,50

Lagerstatus: På lager

Produsent: Swedish Match

Format: Original Porsjon

Vekt / Nettovekt: 45.00 g / 20.00 g

Styrke: Normal

Islay Whisky Porsjon er en sterk porsjonssnus med en klar smak av tobakk og whisky. Islay Whisky er utviklet Conny Andersson og produseres på Jämtland i Sverige av, GN Tobacco som er kjent for sine delikate smakssnus.

Snusen er laget av 100 % Ligero blader renset for stilker og andre rester av tobakksplanten. Bladene plukkes fra toppen av tobakksplanten og er den mest kostbare delen og dermed også den delen av planten som byr på den den dypeste og mest sammensatte smaken. En porsjon inneholder hele 20 mg snus med 8 mg/g nikotin. Islay Whisky Porsjon er en våt snus som fordeles på 20 poser av 1 mg som gir deg en kraftig pose med masse smak.

Den komplekse smaken og aroma som gir Islay Whisky porsjon sitt navn kommer av at snusen, som svettes i varmeskap fremfor å pasteuriseres, før den smaksettes. Snusen lagres deretter i gamle whisky fat fra akkurat Islay i Skottland i hele 18 måneder før den pakkes. Det at tobakken svettes bidrar også til en tydelig tobakkskarakter en kjenner setter pris på. Islay Whisky Porsjon leveres originalt i en fantastisk metallboks i flotte bruntoner som øyeblikkelig gir klare assosiasjoner til tobakk og snus av høy kvalitet. Dessverre leveres alle våre snus i den norske standardboksen med den lett gjenkjennelige grønne fargen og hvite teksten.

Produktomtaler: Islay Whiskey snus