Epok No 7 Freeze X-Strong S5

Ekstra Sterk Slim Helhvit Porsjon
Epok No 7 Freeze X-Strong S5
1
Boks:
kr 71,90
359.5
Pack: kr 359,50
719
Pack: kr 719,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: British American Tobacco

Format: Ekstra Sterk Slim Helhvit Porsjon

Vekt / Nettovekt: 35.00 g / 17.00 g

Styrke: Extra Strong

Epok lanserer her en ny og sterkere snustype som har et høyere innhold av nikotin. Denne snusen har en herlig aroma av peppermynt, og gir deg en intensiv smak av mint. Snusen verken renner eller gir misfarging av tennene. Dette er en hvit snus med slim-format, der porsjonsposene ligger diskret under leppen på grunn av den avlange og smale formen.

Epok No7 Freeze X-Strong S5 er en helhvit snus med et nikotininnhold på 16 mg/g. Det høye nivået gir deg et ekstra sterkt kick av nikotin. Den tydelige mintsmaken og det høye nikotinnivået gir en frisk og kald følelse i munnen. Hver porsjon veier 0,7 g, og boksen inneholder 24 porsjoner. Til sammen inneholder forpakningen totalt 16,8 g snus.

Epok er et varemerke som ble lansert i 2015, og de ga oss den første helhvite snusen i verden. Tobakken de bruker er rengjort ved hjelp av en vannbasert og miljøvennlig prosess. Slim-formatet på deres porsjonssnus gjør at snusen ligger diskret under leppen. Epok No7 Freeze X-Strong S5 passer perfekt om du ønsker en forfriskende snus med høyt innhold av nikotin.

Produktomtaler: Epok No 7 Freeze X-Strong S5