Ny

LOOP Mint Mania Strong S3

All White
LOOP Mint Mania Strong S3
1
Boks:
kr 77,90
389.5
Pack: kr 389,50

Lagerstatus: På lager

Produsent: Another Snus Factory

Format: All White

Vekt / Nettovekt: 32.60 g / 15.00 g

Styrke: Strong

LOOP Mint Mania Strong S3 er en sterk porsjonssnus med en kraftig, forfriskende smak av mint. Den har en mild sødme, samt langvarig smak. Mint Mania Strong leverer en rask og sterk følelse både av nikotin og smak, som de andre produktene tilhørende LOOP.

LOOP Mint Mania Strong S3 er en helhvit porsjonssnus, i kategorien slim. Dette vil si at den kommer i smale, diskrete poser laget av vasket tobakk. Denne typen porsjonssnus gir god passform under leppen, og renner ikke like mye som vanlig snus. Den beholder likevel den fuktige følelsen. Den vil ikke misfarge tennene, samtidig som den gjennom InstantRushTM-teknologi gir en kraftig følelse av nikotin. Hver dosa inneholder 15 mg/g nikotin, og hver boks inneholder 15 g.

LOOP Mint Mania produseres av det innovative svenske selskapet Another Snus Factory. Snusprodusenten ble grunnlagt i 2019 i Stockholm, hvor de har sine hovedkontorer. De har som hensikt å produsere snus litt utenom det vanlige. Snusen LOOP finnes dermed i mange ulike smaker. I tillegg til to typer mint, finnes smaker som blant annet grønn chili og lime, appelsin spirtz, lakris og bringebær. LOOP snus inneholder vasket tobakk.

Produktomtaler: LOOP Mint Mania Strong S3