Ny

LOOP Mint Mania Extra Strong S4

All White
LOOP Mint Mania Extra Strong S4
1
Boks:
kr 77,90
389.5
Pack: kr 389,50

Lagerstatus: På lager

Produsent: Another Snus Factory

Format: All White

Vekt / Nettovekt: 32.60 g / 15.00 g

Styrke: Strong

LOOP Mint Mania Extra Strong S4 er en ekstra sterk, helhvit porsjonssnus. Denne har en sterk og forfriskende smak av mint, samt en aning mild sødme. I likhet med andre LOOP-produkter gir Mint Mania Extra Strong en langvarig smak samt en kraftig nikotinopplevelse.

Mint Mania Extra Strong kommer i smale, helhvite porsjonsposer. Som en helhvit snus vil ikke denne snusen misfarge tennene under bruk. Denne snusen gir en fuktig opplevelse, samtidig som den ikke renner like mye som annen snus. På denne måten holder den smaken, og kan brukes lenger. Porsjonene gir en god, diskret passform under leppen. Mint Mania Extra Strong inneholder 20 mg/g nikotin, som med InstantRushTM-teknologi gir en rask nikotinfølelse.

LOOP er del av det svenske selskapet Another Snus Factory. Dette er en helt ny snusutvikler som ble grunnlagt i Stockholm i 2019. De har som hensikt å utvikle snus på en helt ny måte. De tilbyr nye, spennende smaker, samt nye måter å produsere på. LOOP snus har ulike smaker og styrker. Blant annet finnes flere typer mint, Jalapeño og Lime, Orange Sicily Spirtz, samt lakris og bringebær. LOOP snus inneholder vasket tobakk.

Reviews: LOOP Mint Mania Extra Strong S4