Ny

LOOP Jalapeno Lime Extra Strong S4

All White
LOOP Jalapeno Lime Extra Strong S4
1
Boks:
kr 70,90
354.5
Pack: kr 354,50
709
Pack: kr 709,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: Another Snus Factory

Format: All White

Vekt / Nettovekt: 32.60 g / 15.00 g

Styrke: Strong

LOOP Jalapeño Extra Stark S4 er en spennende helhvit snus med en uvanlig og annerledes smak– krydret jalapeño blandet med litt syrlig lime – for den eventyrlystne brukeren! Kombinert med det høye nikotininnholdet, leverer denne helhvite snusen et sterkt kick med en krydret, men samtidig søt smak, som passer for den erfarne. Det er en fantastisk kombinasjon som vil gi dagen din en ekstra sus!

De litt fuktige og smale, helhvite porsjonene frigjør smaken og nikotinen umiddelbart, samtidig som de er diskré og ligger tett under leppen. Til tross for sin fuktige natur drypper eller misfarger den ikke tennene dine siden de inneholder vasket og renset tobakk. Det høye nikotininnholdet på 12,5 mg/pose er perfekt for den mer erfarne brukeren!

LOOP er et moderne merke som øker i popularitet i Norge på grunn av sin høye kvalitet og gode smaker. Den kommer i mange unike smaker og nikotinstyrker, for alle humør og opplevelser! Another Snus Factory er produsenten bak dette spennende merket som begynte å produsere nikotinposer i 2019.

Produktomtaler: LOOP Jalapeno Lime Extra Strong S4