Blå Løssnus

Løssnus
Blå Løssnus
1
Boks:
kr 87,90
439.5
Pack: kr 439,50
879
Pack: kr 879,00

Lagerstatus: På lager

Format: Løssnus

Vekt / Nettovekt: 60.00 g / 42.00 g

Styrke: Normal

Blå løssnus fra British American Tobacco er en klassiker med lang historie. Tidligere var denne snusen kjent under navn som Tiedemanns Blå Snus No.1. og Petterøes Blå Snus. Dette betraktes av enkelte som den eneste sanne «norske» snusen. Blå løssnus passer for deg som foretrekker å bake snusen selv, og foretrekker snus med middels nikotinstyrke.

Blå løssnus er laget av grovmalt bladtobakk, og har en mild, ren og behagelig smak av tobakk. Her er det verken smak av mint, eukalyptus, frukt eller noe annet enn den naturlige tobakksmaken. Med nikotininnhold på 8 mg/g, havner denne løssnusen i kategorien middels sterk. Det er enkelt å bake snusen til porsjoner av ønsket størrelse grunnet den unike maleprosessen tobakken har gjennomgått.

Selv om Blå løssnus i dag har et annet navn enn tidligere, er snusen basert på den gode, gamle oppskriften. British American Tobacco har fokus på bærekraftige råvarer av høy kvalitet, og har nøye kvalitetskontroller av tobakksplantene som brukes i Blå løssnus. På tross av at snusen er basert på en eldre oppskrift, holder den tritt med dagens høye standard på snusprodukter.

Produktomtaler: Blå Løssnus