Ny

Ace Superwhite Cool Mint S4

Slim Porsjon
Kapten 13 Artic
1
Boks:
kr 71,90
359.5
Pack: kr 359,50
719
Pack: kr 719,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: The Ministry of Snus

Format: Slim Porsjon

Vekt / Nettovekt: 29.00 g / 13.00 g

Styrke: Normal

Se her etter en søt myntesnus som gir et kraftig kick og har en forfriskende effekt! Ace Superwhite Cool Mint S4 har en kraftig peppermyntesmak som blir myknet litt ned av søtnoter. I bakgrunnen finnes det hint av mentol, som er gir den forfriskende følelsen og forårsaker den lett brennende følelsern under leppen.

Da Ministry of Snus produserte Ace-linjen, var det i samsvar med daværende etterspørsel. Forbrukerne deres ønsket seg en sterk snus med langvarig effekt, og det var akkurat det de fikk. Ace tilbyr en 16 mg/g nikotin, som er nok til å få deg ut av sengen hver morgen, og takket være bruken av renset tobakk, vil du ikke få brune tenner eller dårlig ånde. Formatet på dåsen er laget slik at den passer perfekt i lommen.

Hvordan vet du at en snus er av høy kvalitet? Først og fremst kan du se på nikotinfrigjøringen. Snus av høy kvalitet kommer ikke til å gjøre deg misfornøyd, og rushet kommer heller ikke til å gå for fort over. Hvis du bruker et produkt av dårlig kvalitet, vil du sannsynligvis føle lite eller ingen nikotinfrigjøring i det hele tatt! Dessuten vil god kvalitet også si god smak.

Produktomtaler: Ace Superwhite Cool Mint S4