XQS Blackshot Porsjon

Nikotinfri snus
XQS Blackshot Porsjon

Not for sale
This product is not available anymore, Please look for another product in our catalog

Lagerstatus: Utsolgt

Produsent: XQS

Format: Nikotinfri snus

Vekt / Nettovekt: 35.00 g / 0.00 g

Styrke: Nikotinfri

Prøver du å slutte å røyke eller ønsker å slutte med tradisjonell snus? Da kan XQS Blackshot Porsjon være et godt alternativ. Denne nikotinfrie snusen har en kraftig smak av tyrkisk pepper, altså en søtlig lakrissmak, samt mynte og urter. Både smak og aroma er tydelig, noe som gjør at snusen passer for deg som vil ha en kraftig snusopplevelse helt fri for nikotin.

XQS Blackshot Porsjon har et nikotininnhold på 0 mg/g, noe som gjør snusen aktuell for deg som prøver å venne deg av klassisk snus med nikotin. Du vil fortsatt kjenne den behagelige svien under leppen takket være ginseng. Snusen bør på grunn av denne ingrediensen ikke brukes av gravide eller ammende. Hver boks inneholder 16 gram snus, og kommer i praktiske original-porsjoner.

XQS Blackshot Porsjon fra BAT vil kunne gi et behagelig «kick» uten å inneholde nikotin. Dette skyldes ginseng, som sies å ha oppkvikkende egenskaper på lik linje med koffein. XQS finnes også i en rekke andre smaker enn Blackshot. Er du ute etter en forfriskende smak kan du for eksempel teste ut XQS Icemint Portion eller XQS Winter Portion.

Produktomtaler: XQS Blackshot Porsjon