Ny

Siberia Rød Mint

Hvit Porsjon
Siberia Rød Mint
1
Boks:
kr 78,90
394.5
Pack: kr 394,50

Lagerstatus: På lager

Produsent: Swedish Match

Format: Hvit Porsjon

Vekt / Nettovekt: 35.00 g / 13.00 g

Styrke: Strong

Siberia Rød finnes kun i én smak, og det er mint. Mintsmaken gir deg en frisk og kald følelse under leppen. Siberia finnes i to forskjellige versjoner – Siberia Rød og Siberia Brown. Smaken er ganske lik på begge, men Siberia Rød er en hvit snus som kommer i white dry-format, noe som gjør at snusen renner minimalt.

Siberia Rød finnes i to forskjellige størrelser – slim og original. Den originale er noe større enn slim, mens slim er smalere og gir en bedre passform under leppen. Snusen kommer i bokser med 13 gram snus i hver. Nikotininnholdet er virkelig noe for seg selv, med hele 43 mg/g. Dette gjør at snusen kategoriseres som supersterk.

Siberia Rød var verdens sterkeste snus da den kom på markedet i 2015. GN Tobacco som produserer snusen, har også tidligere hatt verdens sterkeste snus (Odens Extreme) som var på 22 mg/g. Siberia Rød er fortsatt blant verdens sterkeste snus på markedet, og for å sammenligne, så tilsvarer én porsjon med Siberia Rød, ca. fem porsjoner med en snus av normal styrke.

Produktomtaler: Siberia Rød Mint