LD White Porsjonssnus

Hvit Porsjonssnus
LD White Porsjonssnus

Not for sale
This product is not available anymore, Please look for another product in our catalog

Lagerstatus: Utsolgt

Produsent: JTI

Format: Hvit Porsjonssnus

Vekt / Nettovekt: 39.00 g / 0.00 g

Styrke: 8 mg/g

LD White Porsjonssnus er en fast og hvit porsjonssnus som med en mild smak av sitrus og frisk bergamott. Denne snusen har et middels høyt nikotininnhold og en mild tobakkssmak, og passer dermed for deg som ønsker en behagelig nikotinopplevelse. Det lave fuktighetsnivået gjør at snusen renner lite og porsjonene varer dermed tilstrekkelig lengre enn vanlig original snus.

LD White Porsjonssnus har et normalt nikotininnhold på 8 mg/g, og hvite porsjonsposer som er mindre fuktig enn originale poser. Snusen er derfor perfekt for deg som ønsker en jevnere og rundere smaksopplevelse, uten å bli overveldet av nikotin eller rennende snus. Du får fortsatt den tradisjonelle tobakksmaken, men med en mer langvarig smaksopplevelse. En enkelt boks inneholder 18 gram snus.

I motsetning til original snus, er ikke hvit-porsjon etterfuktet. Dette innebærer at posens utside holdes tørrere, selv om innholdet fortsatt er fuktig. En white porsjonssnus renner derfor mindre enn vanlig snus, uten at dette går på bekostning av den klassiske tobakksmaken eller nikotininnholdet. Smakskombinasjonen av sitrus og bergamott er et populært valg, og samme kombinasjon blir også brukt i earl grey-te.

Produktomtaler: LD White Porsjonssnus