LD Salmiak White Porsjonssnus

Hvit Porsjonssnus
LD Salmiak White Porsjonssnus

Not for sale
This product is not available anymore, Please look for another product in our catalog

Lagerstatus: Utsolgt

Produsent: JTI

Format: Hvit Porsjonssnus

Vekt / Nettovekt: 39.00 g / 0.00 g

Styrke: 8 mg/g

LD Salmiak White Porsjonssnus smaker av mild tobakk kombinert med salmiakk. De hvite posene renner mindre enn vanlig brun original snus, og styrken på snusen går inn under kategorien normal. Dette gir deg en behagelig og middels sterk nikotinopplevelse.

En boks med LD Salmiak White Porsjonssnus kommer med 18 g snus, og snusen har et nikotininnhold på 8 mg/g. Mange vil sammenligne salmiakksmaken med lakris, og LD har balansert smakene sammen med tradisjonelt krydret tobakk. Smaken er kraftig og langvarig, og passer for deg som liker snus med høy kvalitet og klassisk smak.

LD Salmiak White Porsjonssnus er produsert av Nordic Snus som er basert i Sverige, nærmere bestemt i Vårgårda. Dette selskapet står bak all snus i den populære produktserien LD, og LD Salmiak White er et populært valg blant de som liker snus med en klassisk og sterk smak. Disse porsjonsposene er tørrere på utsiden enn vanlig original snus, men innholdet er fortsatt fuktig. Dette tillater deg å ha snusen i lengre uten irriterende renning.

Produktomtaler: LD Salmiak White Porsjonssnus