LD Original Porsjonssnus

Original Porsjonssnus
LD Original Porsjonssnus

Not for sale
This product is not available anymore, Please look for another product in our catalog

Lagerstatus: Utsolgt

Format: Original Porsjonssnus

Vekt / Nettovekt: 39.00 g / 0.00 g

Styrke: 8 mg/g

Liker du klassisk og original snus vil du nok også like LD Original Porsjonssnus. Denne snusen har alle kvalitetene vi kan kalle for originale, både når det gjelder porsjonsstørrelse, nikotininnhold, tobakksmak og fuktighet. De brune posene har en velbalansert smak av frisk bergamott, samt den klassiske og distinkte tobakksmaken.

I hver boks med LD Original Porsjonssnus vil du få 27 gram med snus, noe som er fordelt på 30 porsjoner. Nikotininnholdet er på 10 mg/g, hvilket regnes som normal styrke. Den karakteriske gode tobakksmaken får du her sammen med et friskt hint av bergamott. Snusen har et høyt fuktighetsnivå som gjør at både nikotin og smak kommer raskt fram.

Nordic Snus er et selskap som i hovedsak produserer original snus. Denne typen snus blir fuktet etter at posene er pakket, og de har en gjenkjennelig mørk og brun farge. Original snus gir en genuin og rask nikotin- og smaksopplevelse. I LD Original Porsjonssnus vil du kjenne et hint av sitrusfrukten bergamott, som er en svært vanlig smakstilsetning i snus, så vel som i andre produkter.

Produktomtaler: LD Original Porsjonssnus