Kickup Strong

Nikotinfri snus
Kickup Strong
1
Boks:
kr 53,90
539
Pack: kr 539,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: British American Tobacco

Format: Nikotinfri snus

Vekt / Nettovekt: 35.00 g / 0.00 g

Styrke: Nikotinfri

KickUp Strong Nikotinfri Snus er en sterk og krydret porsjonssnus som er helt fri for nikotin og tobakk. Kickup er en god erstatning for deg som ønsker å slutte å snuse, men som likevel vil ha et realt energi-kick. Både konsistens og smak minner om vanlig snus, med en essens av sterk bergamott og et hint av pepper.

Porsjonsposene i Kickup Strong er fylt med smakstilsatt svart te i stedet for tobakk. Dette gir en svært lik struktur som vanlig snus. I motsetning til tobakk er imidlertid KickUp Strong fylt med sunne ingredienser. Porsjonsposene er nemlig fylt med vitaminer, mineraler, ginseng, guarana og koffein. Hver boks inneholder 24 gram med snus, og du får i deg 15 mg koffein per porsjon.

Visste du at nikotinfri snus er den nye trenden i Norge? Det blir stadig færre røykere i dette landet, og mange av dem som har sluttet å røyke går i stedet over til snus. Snus uten tobakk og nikotin har mange helsefordeler, og det er heller ingen avgifter på denne snusen. Salget av denne snustypen har derfor tiltatt veldig i de seneste årene.

Produktomtaler: Kickup Strong