Kickup Real White Soft Mint Slim

Nikotinfri snus
Kickup Real White Soft Mint Slim
1
Boks:
kr 53,90
539
Pack: kr 539,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: British American Tobacco

Format: Nikotinfri snus

Vekt / Nettovekt: 35.00 g / 0.00 g

Styrke: Nikotinfri

Kickup Real White Soft Mint Slim gir deg følelsen av ekte snus, men er helt uten nikotin og tobakk. Kickup passer utmerket når du trenger litt ekstra energi, eller som erstatningsprodukt for deg som vil slutte å snuse. Snusen har en rund og frisk smak av mint, samt en fyldig og balansert sødme. Den både lukter og smaker naturlig, og etterlater en frisk følelse i munnen.

Selv om Kickup er et nikotinfritt produkt, så får du likevel masse energi i en liten pose. Real White Soft Mint er fulladet med vitaminer og mineraler, og inneholder i tillegg ginseng og guarana som er kjent for å gi et ekstra energiboost. Posene kommer i et behagelig slim format, som nesten ikke synes under leppen. Det er 20 gram snus i hver boks.

Kickup ser ut som en snus, men er i Norge klassifisert som et kosttilskudd. Dermed kan du kjøpe dette produktet på helsekostbutikker, i tillegg til i dagligvarehandelen. Urtesnus har blitt et veldig populært substitutt for vanlig snus, og inneholder antioksidanter som bidrar til å beskytte cellene i kroppen. Å bytte ut vanlig snus med Kickup er en god vane som hjelper deg å leve sunnere.

Produktomtaler: Kickup Real White Soft Mint Slim