Kickup Original

Nikotinfri snus
Kickup Original
1
Boks:
kr 53,90
539
Pack: kr 539,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: British American Tobacco

Format: Nikotinfri snus

Vekt / Nettovekt: 35.00 g / 0.00 g

Styrke: Nikotinfri

KickUp Original Nikotinfri Snus er et populært alternativ til vanlig snus, og er et ypperlig valg for deg som vil ha et rask kick uten nikotin og tobakk. Hvis du prøver å slutte med vanlig snus kan KickUp være et godt og velsmakende hjelpemiddel på veien. KickUp Original har en fyldig smak av tradisjonell snus, med innslag av bergamott, solmodne frukter og lakris.

KickUp Original inneholder ikke tobakk, men er laget med smakstilsatt svart te som base. Det er 24 gram i hver boks, og 12 mg koffein per porsjon. Snusen er for øvrig tilsatt guarana og ginseng, noe som gir deg et realt kick. Posene er fuktet og kommer i originalt format, slik som vanlig porsjonssnus. Dette gir en behagelig snusopplevelse.

Visste du at KickUp Original Nikotinfri Snus i Norge er klassifisert som et kosttilskudd, og ikke som snus? Det er fordi KickUp sine energiputer inneholder aminosyrer, antioksidanter, vitaminer, mineraler og andre energistoffer som raskt og effektivt frigjøres fra snusposene og umiddelbart absorberes i munnhulen. Denne spennende sammensetningen av substanser gjør KickUp til et svært interessant alternativ til vanlig, nikotinholdig snus.

Produktomtaler: Kickup Original