G3 No 7 Super Slim Sterk

Sterk Super Slim Hvit Porsjon
G3 No 7 Super Slim Sterk
1
Boks:
kr 70,90
354.5
Pack: kr 354,50
709
Pack: kr 709,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: Swedish Match

Format: Sterk Super Slim Hvit Porsjon

Vekt / Nettovekt: 39.50 g / 17.00 g

Styrke: Strong

General G3 No7 Super Slim Sterk har en naturlig og lett tobakksmak med innslag av tørket frukt, gress og vanilje. Smaken virker uparfymert, og gir en lett krydret følelse. Kombinasjonen av svært smale porsjonsposer, høyt nikotininnhold og tobakksmak gjør dette til et godt alternativ for den som ønsker en tradisjonell snusopplevelse på en diskret måte.

G3 No 7 Super Slim Sterk kommer i ekstra smale poser, og inneholder litt mindre snus enn tradisjonell porsjonssnus. Porsjonsstørrelsen er på 0,55 gram. Nikotininnholdet per gram snus er imidlertid på hele 18 mg/g, noe som gjør dette til en sterk snus. Posene er tørre på utsiden med fuktig innhold, og sørger dermed for at snusen renner minimalt.

G3 No 7 Super Slim het tidligere G3 Superslim Sterk White porsjon. G3-serien til General er utviklet for å gi porsjonssnusen bedre bruksegenskaper. Alle produktene i serien har smale eller ekstra smale porsjonsposer, som renner lite og har optimal passform. I tillegg er all snus i denne serien sterk, slik at diskresjonen ikke går på bekostning av snusopplevelsen.

Produktomtaler: G3 No 7 Super Slim Sterk