Ny

YOYO Stockholm S5

Slim Porsjon
Kapten 13 Artic
1
Boks:
kr 73,90
369.5
Pack: kr 369,50
739
Pack: kr 739,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: Nordic Noir Holding

Format: Slim Porsjon

Vekt / Nettovekt: 29.00 g / 10.00 g

Styrke: Normal

YOYO Stockholm er en elegant allwhite snus som representerer den rolige, men helt fantastiske Stockholm med en smak av mint og lakris. Den tilbyr en naturlig opplevelse sammen med noter av mynte og søthet, som deretter avrundes med en sterk nikotinfrigjøring. Mange ganger kan smaken av lakris virke søt og til og med unaturlig, men til sammen med et hint av mint blir smaken helt unik!

Selv om YOYO Stockholm er en allwhite snus er Yoyo-produktene faktisk tilsatt med naturlige aromaer som resulterer i at posene har litt farge. Men ikke frykte! Selv om porsjonene ikke er hel hvite blir det fortsatt samme opplevelse som en vanlig allwhite snus. Med deres Slim format porsjoner gjør at den kjennes behagelig og fuktig under leppen. Med en styrke på hele 20 mg/g gir den en langvarig energi boost og er en ekstra sterk snus.

Yoyo-produktene er annerledes i Norge enn i Sverige. I Sverige er snusen nemlig helt uten tobakk, noe som gjør den «sunnere». I Norge er det dessverre ikke lov med salg av tobakksfri-snus. Derfor vil ikke denne snusen være helt lik den du kan kjøpe i Sverige, men smaken og teksturen er fortsatt den samme.

Produktomtaler: YOYO Stockholm S5