Ny

YOYO London S3

Slim Porsjon
Kapten 13 Artic
1
Boks:
kr 73,90
369.5
Pack: kr 369,50
739
Pack: kr 739,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: Nordic Noir Holding

Format: Slim Porsjon

Vekt / Nettovekt: 29.00 g / 10.00 g

Styrke: Normal

Her er den helt hvite snusen som inneholder det beste av alt, akkurat som byen den representerer. Smaken i YOYO London Lime Strawberry Mint er morsom, allsidig og definitivt spennende. Den har deilige toner av ekte jordbærsmak sammen med limetoner som gir både syrlige og søte undertoner til smaksløkene dine. Til slutt avrunder den opplevelsen med en avkjølende tilstedeværelse av mynte som gir deg den ultimate følelsen av friskhet hele dagen.

Hver smaksbombe er plassert i smale porsjoner som gir maksimal komfort og en nesten skreddersydd følelse under leppen. De smale YOYO-posene blir ofte rost for deres utrolige diskré natur, noe som de fleste snusere setter pris på fra tid til annen. Hver boks inneholder 20 helt hvite porsjoner som verken farger tennene eller forårsaker ubehagelig drypping under bruk. Nikotininnholdet er sterkt og lander på rundt 12 mg/g, noe som er litt sterkere enn vanlig nivå.

Etter Conny Anderssons mange år i snusproduksjonen som snusmester og geni bak mange bestselgende produkter som Crafted Whisky, er det morsomt å se ham dyppe tærne i feltet helt hvit snus!

Produktomtaler: YOYO London S3