U Sample

U Sample

U-Sample er en ungdommelig snus som retter seg mot snusere som vil ha en ekstra sterk snus med en markant smakstilsetning. Snusen produseres av det velkjente selskapet AG Snus, som har mer enn 150 års erfaring på markedet. Med U-Sample har AG Snus virkelig fornyet seg på det moderne snusmarkedet.

U-sample gir deg mye snus i en liten boks. Du kan velge mellom flere ulike smakstilsetninger, men felles for dem alle er at de er tydelige, fyldige og at smaken varer lenge uten at snusen renner i munnen. Dette er noe av det som kjennetegner innholdet i en moderne snus.

Mange snusbrukere foretrekker en slank og delikat porsjonspose som nærmest er usynlig under leppen, og dette har U-Sample tatt konsekvensen av. Selv om dette er en ren tobakkssnus, så kommer den i hvite porsjonsposer i slim-format. Dette gjør at snusen ligger komfortabelt under leppen, samtidig som den gir en frisk smak i munnhulen.

Om U-Sample

U-Sample tar sikte på å være en ungdommelig og tidsriktig merkevare. Hovedfokuset ligger på smak og nikotinstyrke, og dette er derfor en snus for moderne konsumenter som vil ha en intens og langvarig snusopplevelse. Balansegangen mellom aromatisk smak og styrke er utviklet spesielt med tanke på å imøtekomme den nye snuserens behov.

Snusen er kjent for sitt høye nikotininnhold, som er på 18 mg per gram med snus. U-Sample sine snuser kategoriseres derfor som en ekstra sterk snus, pakket inn i en måteholden porsjon. Smaken står i stil med nikotininnholdet. Dette varemerket gir en rik og fyldig smak som varer lenge.

Uansett hvilken smaksvariant du velger er U-sample basert på klassisk tobakk. Snusen har en tydelig smak av tobakk, som samtidig er nokså mild og rund. Snusen lukter dessuten godt og innbyr dermed til prøvesmaking. Duften er fin og fyldig, noe som også kommer av at smakstilsetningene er basert på nøye utvalgte ingredienser.

Ulike varianter av U-Sample

U-Sample No 5 Slim Original er den opprinnelige utgaven av U-Sample. Dette er en sterk, hvit snus i slanke porsjoner, som har en fin aroma av klassisk tobakk som er iblandet sitrus og bergamot. Den aromatiske opplevelsen er finstemt og balansert, samtidig som du virkelig kjenner styrken og energien fra nikotinet.

U Sample No 7 Slim Cold Arctic bærer mindre preg av klassisk tobakk. Denne søtlige snusen er minty fresh, med et lite hint av vanilje som gjemmer seg bak peppermyntesmaken. Balansegangen mellom frisk og søt gjør dette til en ungdommelig snus som passer for de som vil ha en nikotinrik snus med mye smakstilsetninger.

U Sample No 15 Slim Black Arctic er også en smaksrik snus med en frisk essens av mint, men denne snusen har et tydelig hint av lakris. Sødmen fra lakrisen blander seg fint med den forfriskende myntesmaken, noe som gir en oppløftende aromatisk oplevelse. Også her en nikotininnholdet høyt, mens porsjonsposen er liten og diskret.

AG Snus – fra tradisjonell tobakksfabrikk til moderne snusprodusent

U-Sample snus er en merkevare som produseres av den danske produsenten AG Snus, som også bak andre merkenavn inkludert Kapten og Sirius. Mens U-Sample er et nytt merke har AG Snus lange tradisjoner som bygger på kunnskapen fra hele fem generasjoner med tobakksprodusjon. Eventyret startet med Assens Tobakksfabrikk i 1864.

Allerede fra begynnelsen solgte Assens Tobakksfabrikk røykfrie produkter, som snus og skråtobakk, ved siden av tobakk som var hovedproduktet deres. Etter hvert som markedet har forandret seg har imidlertid fokuset igjen gått mer over til snus. Etter en lang periode uten snusproduksjon ble denne gjenoppptatt i 2010, og datterselskapet AG Snus ble etablert.

Som tobakksprodusent har AG Snus dermed lang erfaring med snusproduksjon. Denne kunnskapen har spilt en viktig rolle i utviklingen av nye snusprodukter, og for AG Snus er det vesentlig å møte den moderne forbrukerens behov. De så en etterspørsel i markedet etter en slim, sterk og smaksrik porsjonssnus, og slik ble U-Sample skapt.

AG Snus sin visjon har hele tiden vært å kombinere innovasjon med tradisjonene fra Assens Tobakksfabrikk. På denne måten ønsker de å bidra til å utvikle et rikere og mer variert globalt marked for røykfrie tobakksprodukter. Dette vil de gjøre gjennom å utvikle nyskapende og optimale løsninger for både samarbeidspartnere og kunder.

U-Sample i dag og veien videre

Selv om AG Snus har laget fremragende tobaksprodukter i mer enn ett og et halvt århundre, så er de ikke redde for å være for å være innovative. U-Sample var et nyskapende resultat av behovet for en en ungdommelig og diskret snus, som likevel gir en en rik og tydelig smaksopplevelse.

Om U-sample etter hvert vil komme i flere smaksvarianter vil tiden vise. Foreløpig kan du nyte de utgavene som allerede er å få kjøpt direkte her på snusdirect.no. U-Sample ble raskt en favoritt for mange nordmenn som snuser, og kommer sannsynligvis til å være på markedet i mange år framover.

Les mermindre