Thunder snus

Thunder snus

Thunder er en snus-serie som består av 4 forskjellige varianter: Portion, Loose, White and White Dry. Disse kommer i et variert utvalg av smaker og styrker. Serien er skapt av den kjente og veletablerte snusprodusenten V2 Tobacco. Typene snus som er inkludert i dette området er sterkere enn gjennomsnittlig snus, men det er en stor mengde å velge mellom, og derfor kan du være sikker på å finne en styrke som passer deg. Snusen varierer fra litt sterkere enn gjennomsnittet, til snus som er betydelig sterkere og kraftigere. Det er styrken som er det mest kjennetegnende ved denne snusen. Den har et ekstra høyt nikotininnhold, men også når det gjelder smak er Thunder en kraftigere snus enn mange av konkurrentene. Den er laget av fine tobakksblader som er betydelig større enn bladene som brukes til andre snusmerker. Dette resulterer i et nikotininnhold som, avhengig av hvilken type Thunder-snus du velger, er høyere enn det du er vant til å finne i en snusboks. Dette er med andre ord et utmerket valg for de snusbrukerne som foretrekker en sterkere snus, og den skiller seg fra andre merker, både når det gjelder smak og effekt.

Ulike typer snus

De fire typene snus i Thunder-serien gir brukerne mye å velge mellom. Porsjonssnusen kommer ferdigpakket i små poser. Den løse versjonen er, akkurat som den høres ut, pakket i sin løse form, noe som betyr at du må presse den inn i en ball som du legger under leppa. White er en slags porsjonssnus som skiller seg fra vanlig porsjonssnus ved at posene som snusen kommer i er tørre, ikke våte. Dette resulterer i blant annet en snus som har mindre sannsynlig for å dryppe, siden den er tørrere. Det at det ikke er rennende, betyr at White ikke flekker like mye av på tennene som annen snus. Hvis du er veldig opptatt av å ha hvite og flekkfrie tenner, er hvit snus det beste valget for deg. White Dry snus har de samme egenskapene som White snus, selv om den er enda tørrere og derfor enda mindre rennende. White and White Dry snus passer for brukere som ønsker å kunne presentere et bredt, hvitt smil – som du elsker å gjøre med en god snus under leppen.

Disse forskjellige typene snus kommer i en rekke smaker, og den ene er for eksempel den såkalte NRG-smaken. Som navnet antyder minner denne smaken om energidrikker. Den er tilgjengelig i to versjoner: Portion og White Dry. I tillegg er det en snus med sterk og deilig smak av mynte og mentol, samt søt mynte, eviggrønt og melon. Snus er også tilgjengelig med sitrussmak, kanel og kardemomme, samt spearmint. Det finnes også snus med den klassiske snus- og tobakksmaken, samt mye annet. Med andre ord finnes det ulike typer snus som passer mange ulike preferanser, og de kommer også i en rekke porsjoner: Løs, white og white dry, så vel som i mange forskjellige styrker. For de av dere som liker sterk snus med kraftig smak, er sjansen stor for at dere finner noe i Thunder-serien som passer som hånd i hanske!

De ulike styrkene

Du vet allerede at snusen fra Thunder er betydelig sterkere enn gjennomsnittet, og at den inneholder mye mer nikotin. Nikotinnivået varierer mellom 11,7 og 45 mg/g. I denne sammenhengen er det verdt å nevne at de fleste andre merker har omtrent 8,5 mg/g nikotin i snusen, noe som betyr at selv den svakeste snusen fra Thunder-serien er sterkere enn gjennomsnittet. Snus fra Thunder er derfor et godt valg for deg som liker en sterkere snus med mer kraft. Utvalget av smaker og styrker er så bredt og mangfoldig at det er enkelt å finne den perfekte snusboksen for deg. Uansett om du liker supersterk snus eller snus med litt over gjennomsnittlig styrke, vil du utvilsomt kunne finne en snus som passer deg perfekt.

Vårt sortiment

Her hos Snus Direct finner du de fleste varianter av snus som er inkludert i Thunder-serien. I vårt sortiment finner du et bredt utvalg styrker, kraftige smaker og snustyper. For mer informasjon om dette, se nærmere på Thunder-seksjonen i sortimentet vårt. Ved å klikke på en snustype vil du få en mer detaljert oversikt over hva de inneholder. For oss er det en virkelig glede å kunne tilby deg denne smakfulle, unike og kraftige snustypen!

Read moreLess