Ny

Skruf triplemint S5

Hvit Porsjon
Skruf triplemint S5
  • skruf triplemint
  • skruf doublemint
1
Boks:
kr 77,90
389.5
Pack: kr 389,50

Lagerstatus: På lager

Produsent: Skruf snus

Format: Hvit Porsjon

Vekt / Nettovekt: 37.00 g / 16.60 g

Styrke: Strong

Skruf Triplemint S5 er en premium snus utviklet i de svenske skoger med sterk smak av tobakk, trippelmint og et hint av eukalyptus. Betegnelsen S5 legger snusen i Skrufs sterkeste kategori med en ultra sterk smak. Legger man til at snusen kommer i en tørr slim pose ender snusen opp med en avbalansert smak som ikke renner for mye.

Skruf Triplemint S5 kommer i produsentens slim porsjonsstørrelse, som er Skrufs medium posestørrelse. I boksen finner du 16.6 gram med snus fordelt over 24 slim poser med tilsammen 24mg/g nikotin. Denne snusen er pakket inn i en medium, tørr, slim pose pakket med mye, fuktig tobakk. Den tørre posen reduserer vesken fra posen og gir en totalt sett noe mildere, men svært avbalansert smak. Smaken fra den tørre posen varer også noe kortere enn hva den ville ha gjort fra en våt pose.

Snusselskapet Skruf begynte tilbake i 2002 å utvikle og allerede i 2003 produsere en ny type premium snus. For å skille seg fra sine konkurrenter valgte selskapet å gå for en hvit boks fremfor konkurrentenes mørke bokser og nyheten var en umiddelbar suksess. Selskapet har i dag mer enn 20 smaksvarianter, kan skryte av mer enn 300 ansatte og står for annenhver solgte snusboks i Norge.

Produktomtaler: Skruf triplemint S5