Ny

Skruf pwr white S4

Hvit Porsjon
Skruf pwr white S4
1
Boks:
kr 77,90
389.5
Pack: kr 389,50

Lagerstatus: På lager

Produsent: Skruf snus

Format: Hvit Porsjon

Vekt / Nettovekt: 37.00 g / 19.90 g

Styrke: Strong

Skruf Pwr White S4 er en premium porsjonssnus i selskapets største posestørrelse. At et produkt er i White kategorien betyr også at det er en tørr pose med et fuktig innhold som gir en fyldig og god tobakkssmak som ikke renner for mye. At akkurat denne snusen også er merket med Pwr og S4 betyr for deg at dette er en ekstra sterk snus med nye nikotin. Skrufs # 4 er den nest sterkeste prisen, kun overgått av # 5 ultra strong.

Skruf Pwr White S4 kommer i en boks med 24 poser som tilsammen inneholder 19.9 gram snus og 17 mg/g nikotin. Skrufs White Porsjon er en stor, tørr hvit pose og er produsentens største variant. At posen er tørr med et fuktig innhold betyr for deg at snusen renner lite noe som igjen balanserer smaken. Den tørre posen gjør også at smaken varer noe kortene en på Skrufs store, våte pose med tilnavnet Porsjon.

Skruf Snus AB er Nordens nest største snusprodusent og er en leverandør som aldri hviler på laurbærene. Her finner du kun snus av premium kvalitet med et hav av valgmuligheter innenfor smak, størrelse og styrke som igjen gjør at alle kan finne en egen favoritt.

Produktomtaler: Skruf pwr white S4