Ny

Skruf doublemint S4

Hvit Porsjon
Skruf doublemint S4
1
Boks:
kr 77,90
389.5
Pack: kr 389,50

Lagerstatus: På lager

Produsent: Skruf snus

Format: Hvit Porsjon

Vekt / Nettovekt: 37.00 g / 16.60 g

Styrke: Strong

Skruf Doublemint S4 Porsjonssnus er en ekstra sterk porsjonssnus som kommer i et slim format som er produsentens medium posestørrelse. Snusen har et lavt fuktighetsinnhold med en sterk og god smak av tobakk infusert med doublemint og eukalyptus.

En boks Skruf Doublemint S4 inneholder 21,6 gram snus fordelt over 24 porsjoner med 17mg/g nikotin. Som en bonus benyttes det kun organisk tobakk i produksjonen. Snusen kommer i Skrufs Slim format som er produsentens mellomste størrelse. I akkurat Doublemint S4 er posen hvit og tørr som gjør at snusen renner mindre og får en mer avbalansert smak. Posens tørre ytre gjør også at smaken varer noe kortere enn den ville ha gjort med en fuktig, brun pose.

Skruf ville med sin lansering i 2003 utfordre det Svenske «snusmonopolet», noe de har klart til stående applaus da de i dag er Nordens nest største snusprodusent. Skruf Snus AB har siden oppstart produsert sine produkter i Smålands sørlige skoger og har skilt seg klart fra alle andre produsenter med å levere all sin snus i hvite bokser. I 2004 introduserte snusprodusenten sine produkter i Norge og står i dag for mer en 50 % av alle snusbokser solgt.

Produktomtaler: Skruf doublemint S4