Rite Original Slim S4

Slim Porsjon
Kapten 13 Artic
1
Boks:
kr 73,90
369.5
Pack: kr 369,50
739
Pack: kr 739,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: The Ministry of Snus

Format: Slim Porsjon

Vekt / Nettovekt: 29.00 g / 13.20 g

Styrke: Normal

RITE Original Slim Portion S4 tilbyr noen virkelig intense smaksopplevelser, takket være den herlige kombinasjonen av klassiske smaker og hint av mynte. Dette suppleres med fuktigheten i snusen, noe som gir denne porsjonen litt ekstra spenning under leppen, i tillegg til at den er ganske mer langvarig enn noen annen snus av denne typen. Og enda bedre, de slanke porsjonene gjør at den sitter tett under leppen.

Disse hvite snusporsjonene gir et utmerket nikotinkick. Faktisk, selv om dette er slanke poser, er det 28 mg/g nikotin i hver boks. Dette betyr at du kan ha en slik porsjon under leppen i minst en time før du bytter den ut.

RITE-merket er produsert av Ministry of Snus. Dette nye selskapet er på vei opp og frem, og fokuserer på å tilby optimal kvalitet, noe de ikke vil gå på akkord med. Deres mål med RITE er å produsere en snus som gir en styrke på toppnivå – de rangerer den som fire av fem – samtidig som de sørger for gode smaker og et høyt nikotininnhold, slik at du har et stort utvalg nikotin produkter å velge mellom.

Produktomtaler: Rite Original Slim S4