Ny

Rite Original Large S4

Porsjon
Kapten 13 Artic
1
Boks:
kr 73,90
369.5
Pack: kr 369,50
739
Pack: kr 739,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: The Ministry of Snus

Format: Porsjon

Vekt / Nettovekt: 31.00 g / 15.00 g

Styrke: Normal

RITE Original Large Portion S4 tilbyr en mer klassisk smak sammenlignet med andre produkter fra dette merket. Denne smaken er nøye utviklet med sitrus og bergamott. Denne kombinasjonen av smaker resulterer i en veldig behagelig lett, men likevel syrlig smak, som settes sammen med en frisk, mynteaktig finish. Det faktum at den inneholder en anstendig mengde tobakk, gjør at smaken får en liten jordnote, noe som bare fremhever de andre smakene.

Det er 20 porsjoner i denne boksen – alle er fulle av smak, og ikke minst nikotinkick. Som med andre RITE-produkter, er det en anstendig 28 mg/g nikotin å finne her. De myke posene gir en rask nikotineffekt som også er ganske sterk. Men selv om de er hardtslående, betyr det ikke at de er kortvarige – disse porsjonene kan vare opptil en time under leppen!

Fra Ministry of Snus kommer RITE-merket. Og det er akkurat slik de markedsfører det. Selskapet handler om å gi deg RITE-kvalitet, og ønsker å sikre at alle produktene deres fungerer med full styrke – en styrke som er blitt deres varemerke. Imidlertid er de også opptatt av enkelhet, noe som er tydelig i det minimalistiske boksdesignet, et signal om at fokuset er på produktet.

Produktomtaler: Rite Original Large S4